lauantai 28. marraskuuta 2015

"Minä kuljen kanssas samaa puolta, lupaan sulle sen"

Olen viime aikoina yrittänyt kirjoitella urakalla Route 66 -merkintöjä. Haluaisin saada ne mahdollisimman pian hoidettua ennen kuin unohdan kaiken. Nyt välillä kuitenkin muuta.

Nimittäin tasan vuosi sitten minua kosittiin ja kihlauduimme. <3 Muistelen edelleen sitä päivää niin onnentäyteisenä.. ja ihan kuin siitä olisi alkanut uusi aika. Olen pitänyt saamaani sydänriipusta kaulassani lähes päivittäin. Minulla on monia kivoja koruja, mutta saamani kultainen sydän on minulle niin tärkeä, etten ole voinut muita edes harkita. Toki sormus on sormessa myös ja se sai helmikuussa kaiverruksen.

Tämä meidän ensimmäinen vuosi kihloissa on pitänyt sisällään kaikenlaisia juttuja. On ollut ihania matkoja, kotiaikaa ja perusarkea, mutta on myös ollut surua ja raskaita hetkiä, jotka ovat meistä riippumattomista syistä tapahtuneet. En tiedä, olisinko selvinnyt tästä kaikesta ilman poikaystävääni, vaikka tiedän, että tämä on ollut raskasta hänellekin. Yhteiset haaveet vievät meitä eteenpäin, vaikka hetkestä ja arjesta nauttiminenkin on tärkeää. Iloissa ja suruissa kuljemme samaa puolta. Niin minä lupaan.

Ensi vuonna meillä on edessä häät. Se on kivaa odotusta. <3 Hääjutuista sen verran, että tällä viikolla (vihdoinkin) saimme varattua hääbändin. Olen myös jo jonkin verran ideoinut askartelua ja hankkinut kaikenlaista pientä siihen liittyen. Mekkokaupoille en ole vielä ehtinyt.

Olimme nyt, viime vuotta muistellen, myös yön hotelli Ilveksessä (viime vuoden merkintä: Pikkuloma Ilveksessä). Illalla kävimme syömässä Stefan's Steakhousessa maukkaat pihvit. Jälkiruoaksi nautimme sydändonitsit ja kuohuviinin huoneessamme. Testasimme toki myös Ilveksen allas- ja saunaosaston ja aamulla nautimme hyvän aamupalan. Tänään kiertelimme yhdessä kaupungilla ja se tuntui mukavalta, kiireettömältä ja stressittömältä ajalta. Meidän marraskuumme kaipasi juuri tällaista irtiottoa arjesta. Suosittelen kovin hyödyntämään myös lähihotelleja. Niihin matkustamiseen ei kulu turhaa energiaa, eli rentoutuminen pääsee alkamaan nopeammin.


Tänä syksynä minuun on erityisen paljon koskettanut Suvi Teräsniskan Uusi aamun koi -kappale:


"Voittaa painostava helle,
voittaa sysimusta yö
Siinä annettu on jokaiselle
oikeus ja työ

Minä en sun osaasi voi kantaa,
en puolestasi henkäystäkään
Mut apu jonka voin sen tahdon antaa
Luoksesi mä jään:

En oo sen voimakkaampi kuin oot sinäkään 
Tiedä en minäkään, 
kuinka täältä eteenpäin me selvitään 
Mutta tiedän sen, kun heräät aamuun uuteen, 
huomaat viereltäs en mennyt mihinkään 
Ja se uusi aamunkoi 
vielä kerran toivon meille tuoda voi 

Tulkoon rikkautta, huolta, 
tulkoon täysi huominen 
Minä kuljen kanssas samaa puolta, 
lupaan sulle sen

En oo sen voimakkaampi kuin oot sinäkään 
Tiedä en minäkään, 
kuinka täältä eteenpäin me selvitään 
Mutta tiedän sen, kun heräät aamuun uuteen 
huomaat viereltäs en mennyt mihinkään 
Ja se uusi aamunkoi 
vielä kerran toivon meille tuoda voi"

2 kommenttia:

 1. Itsekin kovin kaipaisin taas pitkästä aikaa jonkinlaista minilomaa, esimerkiksi hotelliviikonloppua.

  Kivat näkymät hotellin ikkunasta ja voi miten herkullisen näköiset sydändonitsit. Nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet lomat virkistävät kummasti. :) Voin ihan suositella hotelli Ilvestä. Siellä on tosi kiva allasosasto, ja huoneen saa ylimmistä kerroksista, jos valitsee superior huoneen.

   Poista