perjantai 4. joulukuuta 2015

Route 66: antiikkia Amarillossa

Olimme etukäteen lukeneet netistä Amarillon lukuisista antiikkikaupoista eli toki poikkesimme ne katsastamaan.

Alley Katz Antique Emporium on niistä suurin, vaikka ulkoapäin sitä ei uskoisi. Sisällä kuitenkin huoneita jatkuu toisensa perään ja lisäksi yläkerrassa on huoneita saman verran kuin alhaalla. Tavaraa on todella PALJON! Se on paikka jossa saa kulumaan aikaa useamman tunnin. Tavaramäärä kattaa kaiken koriste-esineistä keittiötarvikkeisiin, työkaluista vinyyleihin ja vintage-vaatteista huonekaluihin yms. Sisällä en ehtinyt kuvailla, mutta esimerkiksi Nelliinan blogista löytyy kuvia myös sisältä.


Samalla kadulla Alley Katzin kanssa on antiikkiliikkeitä toisensa perään. Me olimme liikkeellä iltapäivällä eli kovin monessa, ikävä kyllä, emme ennen niiden sulkeutumista ehtineet pyörähtämään. Alley Katzilta ostimme kissakoristeen. Myyjä (ehkä omistaja itse?) innostui, kun kuuli meidän olevan Suomesta ja laittoi pussiin kaksi Amarillo-pinssiä. Saimme laittaa myymälän karttaan nuppineulan Tampereen kohdalle. 

Vielä loppuun ruokapaikkavinkki Amarillosta. Blue Sky -nimisessä ravintolassa on kiva miljöö ja hyvät hampparit. Ravintola ei sijaitse ihan vieressä vaan pienen ajomatkan päässä, mutta sinne kannattaa silti suunnata antiikkikauppojen jälkeen. :)


Blue Sky (ravintola)
4201 W Interstate 40 
Amarillo, TX 79106-6013
www.tripadvisor.fi/Restaurant_Review-g30165-d910712-Reviews-Blue_Sky-Amarillo_Texas.html

Alley Katz Antique Emporium (antiikkikauppa)
2807 SW 6th Ave
Crossroads are S. Georgia & 6th 
Amarillo, TX 79106

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti