keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Muffinssivuosi 2015

Huomasin jouluna, että tänä vuonna on tullut leivottua muffinsseja useamman kerran. Aikaisemmin en ole ollut mikään muffinssileipuri vaan enemmänkin minun juttuja ovat olleet kakut. Muffinssileipurin ura alkoi heti alkuvuodesta kihlajaisista ja synttäreistä, joihin leivoin vaniljamuffinsseja. Sen jälkeen oli vuorossa suklaiset ystävänpäivämuffinssit, sitruunaiset pääsiäismuffinssit, mansikkaiset juhannusmuffinssit ja vielä jouluksi piparimuffinssit.

Yksi inspiraation lähteeni on ollut nuo kauniit pahviset muffinssivuoat. Olen ihan tosi ihastunut niihin! Olen ostanut niitä Tigerista sekä tilannut netistä Pop Up Kemut nettikaupasta. Pikku hiljaa pahviset vuoat ovat yleistymään päin eli odotan hintojen laskua ja saatavuuden lisääntymistä.

Kihlajaisten vaniljamuffinssit
Synttäreiden vaniljamuffinssit
Ystävänpäivän suklaamuffinssit
Pääsiäisen sitruunamuffinssit
Juhannuksen mansikkamuffinssit

Joulun piparimuffinssit
Kaikki kuvat eivät puhu puolestaan.. Aina ei ehdi kaivaa kunnollista kameraa esille. 

Olen ihan tyytyväinen uuteen aluevaltaukseen ja eiköhän syöjätkin ole ihan tykänneet. Omat lempparini taitavat olla pääsiäisen sitruunamuffinssit sekä jouluksi tekemäni piparimuffinssit. Kaikki muutkin ovat kuitenkin olleet tosi hyviä. Muffinsseja on melko helppoa valmistaa ja niistä saa näyttävän näköisiä herkkuja niin arkeen kuin juhlaan.

2 kommenttia:

 1. Oi oi, mitä ihania herkkuja!

  Kaikkea hyvää alkavalle uudelle vuodelle 2016! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marie kommentista - ilahduin! Oikein ihanaa uutta vuotta sinullekin! :)

   Poista