maanantai 24. heinäkuuta 2017

Meidän kisuhääkakku ♥


Vitsit, kun aika on mennyt nopeaan. Häistä on kohta jo vuosi ja en ole vieläkään ehtinyt kirjoitella aiheesta juurikaan. Onneksi niille häämerkinnöille ei ole aikarajaa. ;)

Nyt kerron teille meidän hääkakusta, joka oli tilattu Purppurahelmeltä. En enää muista mistä bongasin heidät, mutta hyvä, että bongasin, sillä kakku oli todella onnistunut valinta. Varasin kakun 13 kk ennen häitä ja heti varauksen yhteydessä maksoimme varausmaksun. Lopullinen maksu hoidettiin muutamaa viikkoa ennen hääpäivää. Ajoissa varaaminen kannatti, sillä kakuntekijällä oli kalenteri jo melko täynnä yli vuodenkin päähän.
 
Kuva: www.purppurahelmi.fi/

Kakkua ideoimme vuoden aikana mieheni kanssa ja muutamaa kuukautta ennen hääpäivää kävimme Purppurahelmen tiloissa Sastamalan Häijäässä maistelemassa täytteitä ja eri vaihtoehtoja. Tämä maistelu- ja suunnittelutilaisuus sisältyi kakun hintaan ja oli hyvinkin antoisa hetki. Itse asiassa meidän täytevaihtoehto vaihtui, kun maistoimme suussasulavaa valkosuklaata, jota meidän ei ainakaan pitänyt valita. Parasta oli, että loput täytemaistiaiset saimme kotiin ja herkuttelimme niillä koko loppuviikon.


Kakku oli juurikin sellainen mitä halusimme: vaaleanpunaista, vaaleanviolettia, kukka- ja kisukoristeita. Täytteinä oli valkosulkaa- ja vadelmamoussea. Heidän kauttaan hoitui myös gluteeniton erityisruokavaliokakku, joka myöskin oli kuulemma oikein maukasta. Purppurahelmi toimitti kakun juhlapaikalle sovittuna aikana suoraan pöytään. Meidän ei siis tarvinnut etukäteen miettiä säilytys- ja kuljetusasioista.

 
 
Se hetki, kun ensimmäisen kerran maistoin lusikallisen kakkua.. ja kakku suorastaan suli suuhun. Olin onnellinen, että se oli nimenomaan omien häiden kakku - niin hyvää se oli. <3 Kakkua oli myös riittävästi ja reilusti. Ei tarvinnut miettiä riittääkö ja santsata sai varmasti tarpeeksi.


Hääkakun päälle tilasimme erikseen PS Puistolta koristeen, jonka he toteuttivat puusta toiveidemme mukaan - kisuja siinäkin oli. Koriste jäi meille muistoksi.


Hääkakun kanssa tarjolla meillä oli kuppikakkuja, jotka valmistimme itse, sekä Geisha-karkkeja. Minun ja mieheni teekuppeina toimivat meidän omat Hosuli ja Sosuli muumimukit.


Kokonaisuutena hääkakusta jäi erittäin hyvät muistot. Kakku oli kaunis ja erittäin hyvän makuinen. Kakun teline oli myös kertakäyttöinen ja sisältyi hintaan eli mitään telineiden palautusoperaatiota meidän ei tarvinnut myöskään juhlien jälkeen suorittaa. Kokonaisuutena kakkuasiat sujuivat vaivattomasti ja helposti. Tällä hetkellä ongelmana lähinnä on, että haluaisin kovin lisää Purppurahelmen kakkua ja mietin mihin juhliin voisin niitä taas tilailla. ;) Purppurahelmen löytää kotisivujensa lisäksi myös heidän blogistaan, jossa on runsaasti esillä mitä hienompia kakkukuvia.
 

Kuvat: Jarno Laine / Silverframe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti