torstai 21. tammikuuta 2016

Häämekkoni mun ♥

Häämekon hankinnan kanssa meinasi iskeä epätoivo, kun en saanut mentyä koko syksynä häämekkokaupoille. Jotenkin oli koko ajan vain kauhea kiire.. ja oli siinä aikaansaamattomuuttakin. Eniten epätoivoa lisäsi huoli siitä, jos en löydäkään sopivaa mekkoa. Kyselin jo yhdeltä ompelijalta aikatauluohjeita ompeluttamiseen, siltä varalta jos sopivaa mekkoa ei alkaisi löytymään.

Lopulta joulun jälkeen kävin ensin yksin yhdessä hääkaupassa. Huoli hieman laantui, kun löysin kaksikin ihan kivaa mekkoa. Siitä parin päivän päästä menin äitini kanssa käymään toisessa hääkaupassa, josta löysin tosi ihania mekkoa muutaman lisää. Toisen kaason kanssa kävimme vielä sovittelemassa näitä ja muutamaa muuta mekkoa uudelleen. Yksi niistä oli ylitse muiden ja tänään kävin laittamassa mekon tilaukseen.

Mekkoni valmistetaan Englannissa ja se saapuu noin neljän kuukauden kuluttua. Mekko on tilattu Tampereella sijaitsevan Morsiusgalleria myymälän kautta ja voin suositella Morsiusgalleriaa lämpimästi: valikoima on laaja ja sain heiltä hyvää palvelua. Toivottavasti mekko myös saapuisi ajoissa ja siihen tehtävät pienet korjaukset onnistuisivat.

Olen aivan innoissani ja tuntuu todella vaikealta olla kertomatta yksityiskohtia (sulhaseni lukee tätä). Joka tapauksessa mekko on IHANA! Sen verran voin paljastaa, että se on muhkea ja siinä on laahus. Lisäksi haluaisin vielä pitkän hunnun ja ehkä tiarankin. Onhan se ainutlaatuinen hetki pukeutua niihin ja näyttää hieman samalta kuin..


Prinsessahaaveissa, 

2 kommenttia:

  1. Voi ihanaa! Hienoa että mieleinen vihdoin löytyi!

    Itse sain tällä viikolla kutsun yksiin häihin ja täällä on alkanut juhlamekon etsintä, hihii! Eilen laitoin Zalandolta 5 mekkoa tilaukseen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, olen tosi innoissani häämekostani! <3

      Toivottavasti sinäkin löydät kivan juhlamekon. :)

      Poista