sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Häämatka Dubaihin: lähdön tunnelmia

Vihdoinkin kerron teille meidän häämatkasta, josta on jo useampi kuukausi aikaa. Matkamme alkoi 13.11.2016. Sunnuntaina illalla ajoimme Vantaalle ja ensimmäisen yön vietimme lentokenttähotelli Glo:ssa, joka sijaitsee siis Helsinki-Vantaa lentokentän sisällä.

Jo huonetta varatessamme ilmoitimme hotellille olevamme häämatkalla. Lahjana saimme korotetun huoneluokituksen ja lasit kuohuviiniä hotellin aulabaarista. Huomiointi tuntui toki mukavalta, erityinen reissu. <3


Kuohuviinien lomassa kyselimme toisiltamme Emäntä vastaan isäntä -pelin kysymyksiä. Aika pahoja - taisin tällä kertaa hävitä.


Oli jännää viettää aikaa lentokentän sisällä. Ei vielä matkalla, mutta jo melkein kuin menossa. Ulkovaatteet sai jätettyä huoneeseen, enkä muista, että koskaan aiemmin olisin kierrellyt näin laajasti kentän "avoimella" puolella. Yllättävän paljon kaikenlaista siellä oli.


Iltapalaa nautimme Richie's Gourmet hot dogs -tiskiltä. Oli oikein maukasta - suosittelemme! Sama hodaripaikka löytyy myös turvatarkastusten jälkeen. Ehdottomasti menen toistenkin sinne hodarille - hyvä, herkullinen ja nopea vaihtoehto perinteisille sämpylöille.


Illalla tuli vielä testattua sähkösänkyä, joka löytyi huoneestamme. Huone itsessään oli pienehkö ja hieman meluinen. Melu tuli esiin eniten yöllä, kun olisi pitänyt nukkua ja yläpuolellamme vedettävien vetolaukkujen pyörät kolisivat meille. Ilmeisesti huoneemme sijainti ei siis ollut paras mahdollinen ja harmitti ettemme huomanneet erikseen pyytää hiljaista huonetta. Lentokonemelua ei huoneeseemme kuulunut yhtään. 


Herätys oli aikainen, mutta onneksi oli lyhyt matka turvatarkastuksille ja aamupalan nautimme vasta turvatarkastuksen jälkeen O'Learysin buffetpöydästä. Glo:n aamupalatarjontaan on useampi vaihtoehto, joilla on yritetty palvella eri aikaan lähteviä matkaajia, mutta siis aamupala kuului myös huoneen hintaan. Ilmeisesti hotellin yhteydessä tarjottava aamupala on se runsain, mutta me ei sitä vaihtoehtoa ehditty kokeilla. O'Learysin aamupala oli hyvinkin yksinkertainen ja itse taisin odottaa hieman enemmän, kun lopulta se ei tuntunut niin hyvältä vaihtoehdolta.


Päivälento Dubaihin hieman venyi, mutta mihinkäs lomalla olisikaan kiire. No, uima-altaalle. ;) Finnairin lomalennoilla pitää nykyään ostaa erikseen ruoat ja onneksi ostimme, sillä on se +6 h yllättävän pitkä aika lopulta matkustaa, varsinkin kun lennon jälkeen kesti hotellille vielä muutaman tunnin. Jopa tuli fiilis, että omia eväitä olisi voinut olla mukana enemmänkin.

Ajatuksissa olisi kirjoittaa muutama merkintä meidän häämatkatunnelmista. Tarkempana kohteenamme oli siis Dubain palmusaaret! :)

2 kommenttia:

  1. Reissujuttujasi on aina mukava lueskella, tosin ei auta yhtään matkakuumeeseen, hih! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Marie! Matkamuistoja on minustakin kiva jakaa - pääsee vielä uudelleen tunnelmaan. Minullakin taitaa olla krooninen matkakuume. Lomahaaveita vaan kehiin! :)

      Poista