maanantai 27. helmikuuta 2017

Oi raikas tuuli..

Minun ei ollut tarkoitus missään vaiheessa jättää blogia tauolle. Niin vain kävi jotenkin itsestään, kun elämään tuli kaikenlaista. Ikävältä on tuntunut, että positiivisten juttujen sijaan juurikin niistä uusista asioista monet jutut ovat olleet ikäviä asioita. Niiden selvittely ja käsittely on vienyt ja vie edelleen huomattavan paljon energiaa ja voimavaroja. Taas olen ollut sen ikuisuuskysymyksen äärellä, miten päästä ylitse sen mahdottoman, joka on edessä. Niinpä, en edelleenkään tiedä ratkaisua.

Sen kuitenkin tiedän ettei saa luovuttaa. Aina on olemassa jokin keino.. ja ennemmin tai myöhemmin asioilla on tapana järjestyä. Omaan ajatteluun on helpointa käydä käsiksi ja yrittää etsiä niitä positiivisia juttuja myös niistä vaikeista, hankalista ja mahdottomista asioista.

Toivon, että saisin palattua taas kirjoittamaan, koska kaipaan tätä niin kovin. Tämä voisi olla yksi niistä positiivisista jutuista joihin tarttua, jotta jaksaisi rämpiä läpi sen ikävän taipaleen, jonka loppua ei tunnu näkyvän. Niistä ikävistä asioista kirjoitan vasta, kun ne ovat kaukana takana.. tai sitten annan niiden vain olla.

Päivän positiiviset
♥ Aviomies
♥ Kisut
♥ Kevätaurinko
♥ Kevätmatka varattu

Minun voimabiisini on ollut jo monen monta vuotta Juha Tapion Raikas tuuli. Sen sanat osuvat ja uppoavat aina vaan uudelleen ja uudelleen.


Onko sinulla jotain voimabiisiä?

Tsemppiä kevääseen hanit!

2 kommenttia:

  1. Palaat kirjoittamaan kun siltä tuntuu, ihana kuitenkin kuulla sinusta pitkästä aikaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Marie! Mukavaa huomata, että edes yksi lukija on vielä jäljellä. :) Lupaan, että kirjoitan taas. Nyt kun jää on rikottu, on helpompi lähteä tästä taas jatkamaan.

      Poista