lauantai 31. joulukuuta 2016

Kohti vuotta 2017

Hei! Kylläpä aika on taas vierähtänyt ja kirjoittelu on jäänyt taka-alalle. Syksyllä oli remontti, muutto ja vaikka mitä muuta. Niistä jutuista saisi monen monta tarinaa.. Toivottavasti keväämmällä saisin palattua aiheisiin mm. häämatkamuistoihin. Bloggaamista en suinkaan aio lopettaa.

Vuoden 2016 kohokohta oli ehdottomasti häät. Päivä oli onnellinen. Avioelämä tuntuu hyvältä. Hääjärjestelyt oli se raskain osuus, mutta siitäkin selvittiin. Vuoden 2016 aikana olemme matkustaneet Tukholmassa sekä Dubaissa. Vuosi 2017 alkaa heti loppiaisena pienellä matkalla Lontooseen. Katsotaan mihin sen jälkeen, ehkä taas vähän kauemmaksi road tripille.

Tässä vaiheessa vuotta on mukavaa haaveilla tulevasta, vaikka joka vuosi onkin hyppy tuntemattomaan. Vuoden kuluttua.. missä mahdammekaan asua ja elellä? Onko meitä me kaksi vai enemmän? Lisää kissoja? Millainen koti, vai kuitenkinko tämä nykyinen? Toivoisin, että olisimme terveitä ja myös läheisillä olisi kaikki hyvin. Haluaisin saavuttaa vuoden aikana jonkinlaisen sisäisen tyyneyden, ehkäpä kokeilen mindfulnessia. Toivoisin myös, että ensi vuonna onnistuisimme tutustumaan uudella paikkakunnalla ihmisiin ja saamaan myös täältä kavereita.

Asioilla on tapana järjestyä. Jos ei tapahdu se mitä me tahdomme niin sitten tapahtuu jotain parempaa. Haluan luottaa, että tulevaisuus kantaa, sattui mitä tahansa. 

Vuosi 2016 muistuu mieleeni mm. näistä biiseistä..


 

Oikein ihanaa uutta vuotta 2017!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti