sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Matkakuumetta


Matkoja on taas tiedossa. <3

Tallinna

Helmikuussa, ihan pian, lähdemme sinne päivämatkalle.

http://www.vikinggrace.com/

Grace

Maaliskuussa lähden risteilylle työporukan kanssa. Organisoin itse reissua eli katsotaan mitä siitä lopulta tulee. :D Ainakin kaikki on jo kutsuttuna, eli enää en voi projektia perua.

http://www.pallontallaajat.net/maat/iso-britannia

Englanti

Huhtikuulle on ostettuna lentoliput Englantiin. Suurimman osan ajasta vietämme Lontoossa, mutta lisäksi käymme rannikolla kaupungissa, jossa olin aikoinaan kesällä 2001 kielikurssilla. Todella jännittävää palata sinne, tuttuihin maisemiin. Epäilenpä, että moni asia näyttää hyvinkin erilaiselta nyt 28 vuotiaana kuin silloin 14 vuotiaana. Toivottavasti ehtisimme tällä lomalle myös rentoutumaan eikä vain kävelemään kulttuuriähkyssä.

http://www.highway-route66.com/

Yhdysvallat

Haaveena olisi syksylle matka sinne.. kauas. Matka on vielä suunnitteluasteella, mutta toivottavasti jo keväällä pääsisimme suunnitelmissa eteenpäin mm. tarkempaan aikataulusuunnitteluun ja lentolippujen hankintaan. Tämä matka tulee olemaan minulle ensimmäinen kerta Atlantin toisella puolella ja kieltämättä jo nyt jännittää.

http://weheartit.com/

Toivottavasti näiden lisäksi tulisi vielä monia kivoja extempore reissuja. Olen enimmäkseen kotihiiri-ihmisiä, vaikka tykkäänkin matkustaa. Ehkä tämä matkustusvimma on jälkitila opiskeluajoista, jolloin matkoja ei juuri tullut tehtyä. Vihdoinkin on mahdollisuus ja otan siitä kaiken irti. :)

Matkahaaveissa,


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti