lauantai 21. helmikuuta 2015

Tallinnassa

Kaksi viikkoa sitten lauantaina 7.2.2015 olimme poikaystäväni kanssa päivämatkalla Tallinnassa. Lähdimme, perinteisesti, aamun ekalla Tallink-Siljan laivalla ja palasimme illan vikalla. Oli siis kuunnolla aikaa olla maissa.

 

Aamulaivalle olimme ennakkoon varanneet aamupalabuffettiin paikat. Oli aika hyvää ajan hyötykäyttöä nauttia aamupala vasta laivalla. Siinä se parituntinen kului rattoisasti. Plussaa siitä, että myös pepsihana oli aamupalalla auki. :D


Tallinnassa kävimme ilmaisbussilla Rocca El Mare kauppakeskuksessa. Loppuajan vietimme Viru Keskuksessa ja vanhassa kaupungissa. Lähinnä kiertelimme kaupoissa ja kävimme pariin kertaan syömässä. Löysin muutamia uusia askarteluvälineitä.. sekä kaikenlaista muuta pientä. Olin luottanut vaatehankinnat Terranovan huomaan, josta useasti olen tehnyt hyviä löytöjä. Tällä kertaa Terranova jäi kuitenkin väliin, koska ikäväksi huomasimme kaupan muuttaneen pois Viru Keskuksesta. Tallinnan ainoa Terranova taitaa olla tällä hetkellä Kristine keskuksessa. Sinne pitää siis ensi reissulla suunnata.

Iltapäivällä alkoi ikävästi vesisade, joka illaksi muuttui rännäksi. Olimme siis aikalailla märkiä, kun pääsimme takaisin laivalle. Tuulikin yltyi, mutta onneksi laiva ei juuri keinunut.


Laivalla mutustimme nämä Virosta kaupasta ostamamme pizzasipsit. Todella jännän makuisia - kannattaa kokeilla!


Väsyneinä pääsimme yöpaikkaamme.. ja sunnuntaina ajelimme takaisin kotiin. Kotona vietin teehetken Virosta ostettujen macaronien kanssa. Nam! Jotenkin kummasti poikaystäväni yhdistää minut macaronsseihin ja kun hän näkee macaronsseja myynnissä niin ostaa niitä boxin minulle. Plussaa erityisen kauniista boxeista, joihin macaronsit usein pakataan. Haaveena olisi vielä joskus oppia itseäkin leipomaan näitä.

Olipas ruokatäyteisiä kuvia. :D Matka tosin (onneksi) oli myös muuta, mutta kamera ei vain sattunut olemaan koko ajan esillä. Meillä oli ihan kiva pikkumatka. Tallinna on niin ihanan lähellä.


ps. Selasin blogia taaksepäin ja jäi fiilis etten ole tainnut tänä vuonna muuta kuin juhlia ja matkustaa. Ainakin blogin perusteella. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti