maanantai 26. tammikuuta 2015

Kihlajaiset & synttärit


Huh, tulipa vietettyä toisetkin juhlat samassa kuussa. Tällä kertaa vieraina oli kummankin kavereita ja ystäviä. Ilahduin jokaisesta vieraasta, vaikka hieman harmittaa, että ihan kaikki eivät päässet. Kihlajaisten lisäksi juhlistimme meidän molempien syntymäpäiviä. Joo'o, olemme melkein saman ikäiset.

 

Tällä kertaa tarjolla oli lohipiirasta, paprika-halloumikääröjä, broileri-fetasalaattia, sämpylöitä, suklaa-tuorejuustokakkua, porkkanakakkua, kanelikierrepullia sekä vaniljamuffineja. Menu siis hieman muokkaantui kahden viikon takaisesta, sillä arvelin vieraiden olevan nälkäisempiä. Oma suosikkini muuten on porkkanakakku. Omnom, se on nii-ii-iin hyvää ja voisin syödä sitä vaikka joka päivä. Laitoin melkein kaikki lautaseni tarjolle, mutta vieraita ei sentäs ollut ihan kolmen lautaspinon verran. :D Ajattelin, että jos oma lautanen illan mittaan katoaa niin voi sitten hyvällä omalla tunnolla ottaa uuden. Tiskiä kieltämättä kertyikin ja taidettiin kone kolmisen kertaa sunnuntaina pyöräyttää. Anna tiskikone.


Servettejä taisi olla vielä neljättäkin erilaista. Juhlat alkoivat jo iltapäivällä ja vieraita tuli tipottain. Viimeiset vieraat lähtivät yöllä hieman ennen yhtä. 


Illalla meno villiintyi, kun laitoimme Just Dance -pelin kehiin Xboxiin. Oli tosi kivaa tanssia! :) Myös Sportsin tennistä, kiipeilyä ja keilausta hieman kokeiltiin, mutta tanssipeliin palattiin. Xbox on enemmän poikaystäväni juttu, mutta kieltämättä Just Dance on erittäin paljon minun mieleeni.  


Oikealla (tanssin pyörteissä) näkyvä sydänmekko on minun kihlajaisasu. Teetin mekon täällä Tampereella ja olen ollut todella tyytyväinen lopputulokseen. Mekko sopii (ylläri) täydellisesti päälleni, onhan se mittoihin tehty. Kellohelma on myös ihanan iso, vaikka kieltämättä vaati hieman totuttelua sen kanssa liikkuminen etten helman kanssa huitaise mihin tahansa. No, edellisissä juhlissa yksi kuohuviinilasi lensi pöydältä, mutta onneksi ei särkynyt.



Olen tuntenut väsymystä, vaikka vahvempana tunteena iloa ja onnea.
Oli todella mukavaa. ♥ 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti