sunnuntai 3. elokuuta 2014

Lauantai-illan nuotiopiiri

Lauantai-iltana pakkasimme poikaystäväni ja ystäväni kanssa kimpsut ja kampsut kasaan ja suuntasimme yhteen lähirannoistamme. Järven ympärillä kulkee retkeilyreitti ja lähin nuotiopaikka on vain muutaman sadan metrin päässä. Siihen parkkeerasimme ja sytytimme nuotion. Hmm, kesä!


Ilta kului niin hyvän ruoan kuin juomankin parissa. Ruokana oli peuramakkaroita, nakkeja, halloum-juustoa sekä vielä lämmintä pannaria, jonka olin juuri ennen lähtöä leiponut. Piknikrepusta löytyi tarvittavat astiat ja kylmälaukussa ruoat ja juomat kulkeutuivat rantaan viileinä. Kerrassaan mukava ilta! Oli ihanaa viettää hetki lähellä kotia, mutta silti metsässä. Taas yksi syy miksi on niin ihanaa asua Tampereella..

Nämä kesämuistot haluan tallentaa..

2 kommenttia:

 1. Ihania kesäkuvia. :)

  Multa on jäänyt tämä sun blogi ihan unholaan kun tein tässä taannoin vähän muutoksia blogissani. Nyt kuitenkin taas remmissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marie! Kiva, että tykkäät - ja tosi kiva juttu, että palasit. :) Olen huomannut, että olet tehnyt muutoksia blogissasi ja lukijana olen mukana edelleen! Mukavaa kesän jatkoa! :)

   Poista