sunnuntai 10. elokuuta 2014

Aurinkoloma syksylle

Saimme kuin saimmekin varattua syksylle matkan etelään! :)


Olen innoissani, vaikka hieman myös jännittynyt. Olen matkustanut nuorempana jonkin verran vanhempieni kanssa, mutta kovin kaukana en ole koskaan käynyt yksin. Onneksi nytkään ei tarvitse lähteä yksin, kun poikaystävä tulee tottakai mukaan. Huomaan kuitenkin, että jo nyt on hieman säätöä, kun meistä kummallakaan ei ole isompaa reissurutiinia jne.

Olen jo mietiskellyt tarvitseeko vaatekaappini täydennystä, entä kenkävalikoima. Apteekin kautta ainakin pitää käydä ja esim. hyvä kirja pitää muistaa etsiä mukaan. Lentoaika kohteeseen on 6 tuntia ja se hieman hirvittää, sillä en erityisemmin pidä lentokoneista. Millä saada käännettyä ajatukset muualle.. Hmm, ehkä Skip-bo kortit, neuletyö (bambupuikoilla), kirja, päiväkirja jne. Harmi, että puhelimen akkukaan musiikin kuuntelussa tuskin kestää koko matka-aikaa. Kyllästyn myös melko nopeasti yhteen juttuun eli pitää yrittää keksiä vaihtelevia tekemisiä. Ehdotuksia? 


Hotellimme pitäisi olla hyvätasoinen, vaikka kohtuuhintainen sellainen, sillä matkustamme alkusesongista. Erityisesti odotan hotellin tarjoamia liikuntamahdollisuuksia. Eivätkä altaatkaan hullummilta näytä ja merenranta on ihan vieressä. Ja ah, buffetaamiainen joka aamu!

Outoa, oikeasti lomaa tiedossa! Onhan sitä töissä jo paahdettukin tosi intensiivisesti. Parisen kuukautta pitäisi vielä jaksaa ahertaa ja kyllä sen jaksaa, kun on kivoja juttuja tiedossa. :)

Lomahaaveissa,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti