sunnuntai 17. elokuuta 2014

Hupipäivä!

Lähdimme lauantaina extempore meiningillä poikaystäväni kanssa Helsinkiin. Matkat taittuivat kotikulmilta suoraan Kiasmalle Onnibussin kyydissä. Olikin hieman outoa matkustaa bussilla, vaikka busseista ja junista on monen vuoden kokemus opiskeluajoilta, jolloin vähän liiankin tutuksi tuli niiden kyydissä reitit suuntaan jos toiseenkin. Viime aikoina enimmäkseen olemme liikkuneet omalla autolla. Se on jotenkin vain suurimmalta osin niin vaivatonta, nopeaa ja helppoa. Tällä kertaa päädyimme kuitenkin bussiin edullisten lippujen ja sopivan päätepysäkin takia.

Helsinki vierailumme kohde oli tällä kertaa Linnanmäki. Päivä kului siellä mukavasti kierrellen laitteissa. Sää oli lämmin ja muutama pisara vettäkin satoi, mutta onneksi sen enemmiltä sateilta säästyimme. 

 

Monessa laitteessa tuli sen reilun seitsemän tunnin aikana pyörittyä ja hyörittyä ja kyllä, edelleen lempparini on vuoristorata! En kyllästy siihen koskaan! Oli myös hauskaa huomata miten meistä kumpikin muista ne vanhat englanninkieliset huvipuistolaitenimet paremmin kuin uudet. Oli myös mukavaa jakaa Lintsimuistoja lapsuudesta. Monien ihmisten elämässä 64-vuotias Linnanmäki on ollut mukana ja varmasti omat lapsemmekin sinne viemme vielä joskus.

Paluumatkalla yö ehti jo saapua ja saimme välähdyksiä auringonlaskusta Onnibussin ikkunasta. Tänään huvipuistoreissu on tuntunut hieman kehossa ja kurkussa. Ilo on kuitenkin päällimmäisenä mielessä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti