tiistai 6. elokuuta 2013

Surrurrur!

Ostin neljä metriä verhokangasta uuteen kotiin. Valinta oli vaikea.. Monet kankaat näyttivät nii-iin kivoilta ja olisin voinut ostaa kaikkia vähäsen. Harmiksi ikkunoita on "vain" neljä ja kieltämättä kankaat eivät myöskään ole ihan ilmaisia. Yhtiin uusiin verhoihin päätin kuitenkin investoida, ainakin näin aluksi. Muihin ikkunoihin saa löytyä sopivat verhot varastoista.


Kaivoinpa siis ompelukoneeni esille ja olen nyt surruutellut sillä menemään. Vanhempani ostivat minulle lukion jälkeen oman ompelukoneen, mutta kone on ollut säilytyksessä vanhempieni luona, kun pian entinen kotini on ollut liian ahdas ompelulle. Kerran olen ompelukoneen sinne vienyt, mutta ompelun jälkeen tuonut takaisin. Viime aikainen ompeluni on siis rajoittunut vanhempieni luokse - ja opiskeluista johtuvaan ajan puutteeseen.


Pidän ompelusta ja omistan myös saumurin, jonka olen saanut yläasteikäisenä mummultani. Ihanaa, uudessa kodissa on tilaa harrastaa käsitöitä! Toivottavasti vielä osaisin.. 


Verhoja ommellessa musiikkina on soinut Neon 2. Viime viikonloppuna mökkeilin poikaystäväni kanssa kaveriporukalla.. ja siellä tuli kuunneltua vanhempaa musiikkia, joista nyt erityisesti Neon 2 jäi soimaan päähän. Mannapuuroa ja mansikkaa..



Muuttopuuhat jatkuvat kesälomapäivien viettämisen lomassa. Huomenna käyn noutamassa sohvan, joka on jäänyt kaverilleni tarpeettomaksi. Koti täydentyy, pikku hiljaa. :)

2 kommenttia:

  1. Kaunis kuosi kankaassa! Jos mahdollista, olisi kiva sitten jossain vaiheessa myös nähdä vähän kuvia uudesta kodista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse myös tykästyin tosi paljon kankaaseen! Kyllä on mahdollista nähdä kuvia uudesta kodista. :) Hetken voi kuitenkin joutua odottamaan, kun oman muuton jälkeen tulee poikaystäväni muutto, joten menee muutama kuukausi ennen kuin koti on täydentynyt.

      Poista