sunnuntai 25. elokuuta 2013

Muutto

Olen jo useamman viikon aikana kuljettanut pikkuautossani tavaroita vanhan kodin ja uuden kodin välillä. Vihdoinkin lauantaina koitti päivä, jolloin pakettiautolla siirsimme huonekalut ja muut isot tavarat vanhasta uuteen. Homma oli melkoinen ja pakettiauto tuli pakattua ääriään myöden täyteen. Onneksi veli ja poikaystävä olivat kantoapuina.

Uusi koti tuntuu edelleen mukavalta ja kodikkaalta. Menee vain oma aika ennen kuin tavarat löytävät omat paikat.. varsinkin, kun syksyn mittaan tavara lisääntyy poikaystäväni muuttaessa tänne.

Tuntuu hieman oudolta miten minun 17m2 vaihtuu 75m2. Uudessa keittiössä on vanhan asunnon matto, verhot ja eteisen valaisin. Keittiön kokokin taitaa olla vanhan asunnon huoneen kokoa eli sinne keittiöön voin paeta, kun tila alkaa ahdistamaan. ;)

En malta odottaa arkea ja sitä, että kaikki on uudessa kodissa paikoillaan. Vielä pitäisi miettiä valaistusta, yöpöytiä ja vaikka mitä muuta. Kaikki kuitenkin ajallaan. Olen myös luottavaisilla mielillä arkea kohtaan. Olen vihdoinkin saanut viettää kunnon loman, levätä ja lomailla. Jopa ajatus liian aikaisista aamuista ei tällä hetkellä tunnu ylitsepääsemättömältä.

Tämä oli ensimmäinen merkintä uudesta kodista, uuden tietokonepöydän ääreltä. :) Huomenna palaan kuitenkin vielä vanhaan kotiin ja kotikaupunkiin siivoamaan ja tapaamaan ystäviä ja kavereita. Asunnon avaimet luovutan perjantaina.


Tämän hetken teemabiisi taitaa olla tämä Happoradion Pois Kalliosta. :)
Mukavaa viikon alkua!


ps. Myönnän vihdoin, että omistan paljon tavaraa. Kirppispöytä syksyksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti