keskiviikko 21. elokuuta 2013

Onnellinen vuosi

Tasan vuosi sitten tänä päivänä olin hyvin jännittynyt. Olin sopinut ihanan pojan kanssa treffit Seurasaareen. Tiesin hänen ehkä aikovan kysyä jotain.. ja sen takia hieman jännitin. Olimme tunteneet puoli vuotta ja tapailleet tiuhaan. Emme kuitenkaan seurustelleet, virallisesti.

Sinä päivänä oli satanut vettä, mutta illaksi taivas selkeytyi ja aurinko pilkahteli pilvien välistä. Tapasimme Seurasaaren sillalla ja jatkoimme siitä matkaamme käsi kädessä. Asettauduimme kalliolle istumaan ja kuulumisten vaihdon jälkeen hän esitti minulle kysymyksen: voisinko olla hänen tyttöystävänsä. Vastasin myöntävästi ja muistan miten onnelliseksi tunsin itseni.


Vuosi on nyt kulunut seurustelun aloittamisesta. Olemme opetelleet tuntemaan toisiamme paremmin ja viettäneet paljon aikaa yhdessä. Vuosi on mennyt nopeasti ja edessämme on ollut niin iloja kuin suruja, joista olemme kivunneet yhdessä ylitse.


Syksyn mittaan edessä on yhteen muuttaminen. Jännittää, mutta myös tuntuu mukavalta. Tottakai toivon, että edessämme olisi helppoja teitä.. mutta tulevaisuutta kun ei voi tietää, pitää yrittää nauttia tästä hetkestä. Tällä hetkellä olen onnellinen.





2 kommenttia: