keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Maaliskuun muumipäivitys


Vain muumipappamuki on uusi, mutta muumimammamuki (sesonkituote kesällä 2010) sopii niin hyvin pariksi, että pääsi myös kuvaan. Niin minä kuin poikaystäväni olemme tykänneet todella paljon tästä uudistuneesta muumipappamukista. Ihana värimaailma ja aihe. Uusi muumimammamuki ei mielestäni ole niin kiva ja tuskin sitä hankin - onneksi kaapissa on tämä sesonkimammamuki. :)


Kesäsesonkimuumit olen nyt viime vuosina ostanut vain kulhoina eli viime kesänä ostin tämän kesäkulhon. Kivaa, kun aikaisempien vuosien väriteema jatkui.


Elokuussa vuosipäivänä ostimme nämä pikkumyy- ja poliisimestarimukit. Ihanat värit! Tämä myymuki on jo poistunut valikoimasta ja tilalle on tullut uusi.. joka ei ole niin mieleeni kuin tämä keltainen.

 

Viime vuoden juhlavuosituotteista hankin pikkupurkin sekä mukin. Muki on ilman silmälaseja. En kokenut pakkoa silmälasimukin löytämisestä, vaikka toki olisin sen ostanut jos eteeni olisi tullut. Pidän näistä koko kokokuvioiduista mukeista todella paljon. Kisu ainakin on supersöpö!


Muumitalomuki on tämän vuoden uutuus. Ihana talo ja pahvikatto! Sain tämän poikaystävältäni lahjaksi. Välillä olen harmitellut, että katto on pahvia eikä posliinia.. Posliinisena kattoa voisi käyttää kupin "kantena", mutta toki ymmärrän, että posliinisena tämä setti olisi ollut paljon kalliimpi ja alttiimpi rikkoutumiselle. Kokonaisuudessa katto on kiva idea. :)


Rakkaus-lusikan annoin poikaystävälleni ystävänpäivälahjaksi. Olen minäkin tainnut tätä vähän lainata. ;) Luulenpa innostuvani näistä muumiaterimista enemmän vasta, jos meillä joskus on lapsia.


Ehkä pitäisi useammin päivittää (tai ainakin kirjata uudet hankinnat ylös) sillä oli hieman miettimistä mitkä ovat uusia ja mitkä vanhoja. Olen tehnyt päätöksen etten koe pakkoa hommata kaikkia muumikippoja ja -kuppeja.. Ainoastaan nätit ja kivat. Jotenkin niitä nättejä ja kivoja on vain liikaa ja huomaan, että kokoelma on aikalailla kasvanut. :D No, vielä mahtuu. Mukeista tulee juotua teetä ja yleensä valitsenkin mukin fiiliksen mukaan. Viimeksi käytössä oli naistenpäivänä niiskuneitimuki. :)


ps. Aikaisemmat muumimerkinnät löytyvät "muumit" tunnisteen takaa oikeasta reunasta klikkaamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti