sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Kisukuulumiset

Kisuille kuuluu ihan hyvää. Nautin edelleen siitä, kun työpäivieni lomassa ehdin nähdä poikia. Väsyneenkin aamun pelastaa iloinen kehräävä kisu vastassa. Ainakin Mosse on ihan aamukisu ja lähes poikkeuksetta hyvällä tuulella ja virkeänä aamuisin. Mossen aamuharrastus on katsella ikkunasta, kun autoja tulee pihaan ja ihmisiä kulkee ohitse. Ehkäpä pikkuinen tarkistaa, että kaikki tulevat töihin. :)


Jonea välillä väsyttää enemmän.. Vähän niin kuin yhtenä helmikuun aamuna, kun nappasin tämän kuvan. Olin itsekin silloin ihan poikki ja jotenkin samaistuin Jonen fiilikseen.


Tilasimme äitini kanssa Zooplussasta kisuille paketin: raapimistolppa, putki, lohiöljyä ja ruokaa. Lelut ovat olleet todella mieleen. Tolppa on iso ja tukeva. Ei kaadu, vaikka Jone keikkuu tolpan yläpäässä. Mosse on paljon arempi ja ujompi ja putki on enemmän Mossen juttu, vaikka toki kiipeilyäkin on tullut kokeiltua. Kisut yleensä juoksevat pika pikaa putken lävitse ja harvemmin jäävät sinne oleilemaan.

Mossella ja käärmeella on vähän samankaltainen letkeä olotila. ;)

Mosse tykkää nukkui vanhassa huoneessani, johon jätän oven auki työpäivän ajaksi. Ehkei se olisi niin kiva paikka, jos sinne aina pääsisi, mutta kun se on "harvinaista herkkua" niin johan on ykkösmesta. Oma tyyny on tärkeä ja tarpeeksi pehmeä kauneusunille.

 

Jone ei erityisemmin tykkää olla kuvattavana, vaan todella usein kameran huomattuaan lähtee pois. Kerran kamera tuli Jonen mielestä liian lähelle ja kisu tuli läpsäsemään tassulla kameraa


Viikko sitten olimme poikaystäväni kanssa kisuvahteina pari yötä. Jone ja Mosse on niin hassuja, kun odottavat aina iltaisin niin tunnollisesti ja tarkasti iltaruokaa. Iltapala-ajan lähestyessä vähintään yksi kissa tulee näköetäisyydelle tuijottamaan. Heti kun liikahdan niin kisut juoksevat keittiötä kohden. Rutiineista on tärkeää pitää kiinni! :)


Voihan söpöt ja hyväntuuliset kisut. Molemmilla kisuilla on kevättä rinnassa ja ulkoilu häkissä kiinnostaa taas tosi paljon. Mikäs sen mukavempaa kuin loikoilla auringossa, kevyessä kevättuulessa.

 

2 kommenttia:

  1. Ihanat karvatassut! :)

    Heips! Suosikkimakuja blogin juttuja jatkossa täällä: http://vinopino1.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitti kommentista ja linkistä. Siirryin lukemaan sinne. :)

      Poista