maanantai 28. huhtikuuta 2014

Parveke

Olen haaveillut omasta parvekkeesta jo monen monta vuotta ja nyt se on vihdoin totta. Olin parvekkeesta jo viime kesänä muuttaessani innoissani, mutta silloin muuton lisäksi en enää löytänyt aikaa ja energiaa parvekkeen sisustukseen. Talvella parvekkeemme toimi lähinnä vaatteiden tuuletuspaikkana ja vieraiden kyläillessä hyvänä ruokien viileäkaappina. Parvekelasit ovat iso plussa.

LähtötilanneVihdoinkin koitti kevät ja posti toi pinon parvekekaluste-esitteitä. Jonkinlainen sohvakalustus oli ensimmäinen ajatukseni, mutta jouduin luopumaan siitä tilan ahtauden vuoksi. Ehkä vielä joskus sisustan parvekkeen sohvalla, kun löydän sen The Täydellisen yksilön. :)

Lopputulos

 


Puulaatoituksen sijaan laitoimme parvekkeen pohjalle terassimaton, joka on kotoisin Starkista. Parveketuolit ovat K-Raudasta. Parvekepöytä on vanha ruokapöytä Helsingin yksiöstäni (pöytä on ostettu Stockmannilta hyvästä alesta useampi vuosi sitten). Vihreät tuolit ovat monta vuotta sitten veljeni dyykkaamat.

Vielä puuttuisi kukat, joita tulee ehkä muutama, mutta ei välttämättä sen enempää, koska en halua loppua vapaata tilaa täyttää kukilla (ainakaan tänä kesänä). Tällä hetkellä pöydällä on ystävältäni monta vuotta sitten saamani lyhty, joka on kaunis, mutta kaipaisin kaveriksi jotain isompaa lyhtyä. Viltti on vanha päiväpeittoni Helsingin kodista. Mansikkakuvioinen pöytäliinakangas on minulle tuttu jo lapsuudesta.. Sain kankaan muutama vuosi sitten äidiltäni ja lyhensin siitä itselleni kaksi pikkuliinaa.

Parvekkeeltamme näkyy puita ja ihanan rauhaisa piha. Helsingin jälkeen tämä Tampere on tuntunut hyvinkin rauhalliselta paikalta.

Voi että, kun parvekkeesta tuli kiva! <3 Olen niin innoissani! Vihdoinkin oma parveke on totta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti