maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäiskuulumisia

Pääsiäisen pidennetty viikonloppu on tehnyt todella hyvää. Olen ollut yllättynyt siitä miten hyvin nykyään pystyn irrottautumaan töistä. Monta vuotta elin ainaisessa opiskelustressissä, joka ei tuntunut jättävän minua rauhaan edes lomalla. Onneksi nyt asiat ovat toisin ja tuntuu, että pystyn irrottautumaan töistä jo heti työmatkan aikana. Pienet lisälomat tekevät silti kuitenkin hyvää.

Pääsiäislomaa vietimme poikaystäväni kanssa vanhempieni ja kissojeni luona.


Haravoimme kisujen ulkotarhan. Kissat tykkäävät todella paljon ulkoilla ja nyt lämpimimmillä ilmoilla ikkuna ulos on paljolti auki.


Pääsiäislauantaihin mahtui ystäväni ja hänen miehensä tuplasynttärit, joissa kävimme poikaystäväni kanssa piipahtamassa. Tarjolla oli hyvää ruokaa, söpöjä karkkeja ja varsin puheliaita aikuisia ja energisiä lapsia. Taisimme olla juhlien ainoat toistaiseksi lapsettomat vieraat..


Innostuimme poikaystäväni kanssa lautapelailemaan ja pelattua tulikin niin Muuttuvaa labyrinttia kuin Trivial Pursuittiakin sekä useampi erä Touchea.


Tein perinteisesti pääsiäiseksi Pashaa (resepti löytyy viime vuoden merkinnästä: http://kissojenvaltakunnassa.blogspot.fi/2013/03/pasha.html). Pasha on niin hyvää ja melko helppoa valmistaa.


Kisut tuntuivat olevan aidosti onnellisia, kun ympärillä oli enemmän ihmisiä. Jone varsinkin on melkoisen seurankipeä. Leikittyä, silitettyä ja paijattua tuli siis oikein urakalla - oli melkoinen tassuterapia viikonloppu! Näillä eväillä lähdemme taas kohti arkea. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti