sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Korkkarit kattoon!

Perjantaina pääsin toistamiseen Kaija Koon keikalle (ensimmäisestä keikastani marraskuussa 2012 kirjoitin merkinnän: http://kissojenvaltakunnassa.blogspot.fi/2012/11/ihana-kaija-koo.html). Tällä kertaa huomasin jo hyvissä ajoin Kaijan tulevan Tampereelle, joten ehdin ajoissa saamaan lipun tälle myöhemmin loppuun myydylle keikalle. Toisen lipuista annoin syntymäpäivälahjaksi ystävälleni.


Keikka järjestettiin Tampereen YO-talolla. Tunnelmointia aloitimme luonani ja kymmeneksi suuntasimme keikkapaikalle. Eturivin paikat (ja tungos..) eivät olleet meille kaikki kaikassa, vaan taaempaakin näki ja kuuli oikein hyvin.

 

Keikka oli jälleen upea! Kaija säteili energiaansa ja sitä oli ihanaa seurata. Hän lauloi niin uusia kuin vanhojakin biisejä sopivassa suhteessa. Tuntui, että live-versioina muutamat vanhat paljon kuuntelemani kappaleet avautuivat minulle erilailla kuin levyllä. Ihan hyvä siis välillä käydä keikalla. ;)

Väsymys yötä kohden alkoi jo painaa, mutta mielessä oli myös onnellisuus ja iloisuus ihanasta keikasta ja yhteisestä mukavasta ajasta ystävän kanssa. <3"Korkkarit kattoon, tää ilta on meille
Mun sielunsiskoille, supernaisille
Laseissa kuohuvaa, silmissä kultaa
Ja auringonnousuun on ikuisuus aikaa
"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti