sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Toukokuu

"Ikkunasta kuulen kuinka linnut iloisesti laulaa
kertoen viestiään meille
lumet sulaa ruoho kasvaa
aurinko saa taas kaiken muuttaa uudestaan

Kevätsade puhdistaa ja raukeaksi tekee maan
valo antaa kaikelle aikaa
unelias mielikin jo hehkun aavistaa
iho tahtoo koskettaa
"

Tyhjensinpä pitkästä aikaa kameraani. Tässä paloja minun toukokuustani. 

 
Toukokuuni alkoi vapun juhlinnalla. Vappuaattoillaksi olimme kutsuneet kylään muutaman vieraan ja kokkasin heille mm. peuranpihvejä, jotka marinoin itse. Nam! 

Vappupäivänä olimme keskustassa katsomassa teekkarikastetta. Välillä satoi räntää eli oli varsin hyisen näköistä touhua kastautua Tammerkoskeen. Piknik ei siis kuulunut tänä vuonna vappusuunnitelmiimme.  

 
Yhtenä työpäivänä näytti tältä..

 
Äidille leivoin perinteisesti kakun äitienpäiväksi. <3

Olen sekä eilen että tänään käynyt pyöräilemässä ja se on ollut ihan mukavaa vaihtelua kävely- ja juoksulenkkeihin. Helsingissä pyöräily oli välillä hieman haastavaa, kun kadut olivat ahtaita ja ihmisiä oli niin paljon joka puolella. Tampere tuntuu hyvinkin rauhalliselta ja tyhjältä siihen verrattuna - ja minä nautin! Yhdessä hujauksessa onkin pyöräillyt 12 kilometriä.

 
Eilen illalla leivoin sämpylöitä ja söimme niitä ystäväni ja poikaystäväni kanssa parvekkeella. On ollut ihanan lämmin ilma. Pääsee vihdoinkin kunnolla nauttimaan parvekkeesta. 

weheartit.com/
Kaiken näiden lisäksi olen kohdannut kuolemaa ja surua. Rakas lähisukulaiseni siirtyi ajasta ikuisuuteen. Suru on valtava ja hautajaiset on vielä edessä. Päivä kerrallaan kuitenkin eteenpäin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti