lauantai 29. maaliskuuta 2014

Minun viime aikaiset piristykseni

- Ihana aurinko ja valoisuus! Jaksaa taas herätä aamuisin ja ajella töihin ja kotiin virkeämpänä. Ihan kuin työmatka olisi puolella lyhentynyt valon myötä..

- Uintireissut. Olen käynyt useammin uimahallissa uimassa ja vesijuoksemassa. Uimahalli sijaitsee ihanan lähellä: tien toisella puolella. Vesi tuo minulle hyvän olon ja kokonaisuutena uiminen on minulle rakas harrastus. 

- Kisut! On ne vaan niin söpöjä. Toissa viikolla tilasin pojille paketillisen leluja ja ruokia Zooplussasta. Uusien lelujen riemu on ollut iso, vaikka eniten tällä viikolla pojille taisi riemua tuoda päästäinen, jonka Jone saalisti ulkotarhasta (sain onneksi ikkunan kiinni ennen kuin päästäinen oli kannettuna sisälle).

- Lautapelailu. Olemme poikaystäväni kanssa pelailleet enemmän ja pelien lomassa on ollut mukavaa viettää yhteistä aikaa. Peleinä on ollut enimmäkseen Menolippu, mutta nyt toivottavasti innostumme myös Dominionista, jonka annoin poikaystävälleni nimipäivälahjaksi.

- Ystäväni syntymäpäiväjuhlat. Niitä juhlittiin viikko sitten ja ystäväni oli loihtunut ihania tarjottavia sushikakusta puolukkamuffinsseihin ja mokkapaloista pizzaan (yms). Oli mukavaa, että hän kerrankin järjesti juhlat, sain olla vieraana ja juhlia yhdessä. :)

- Lomamatka on ihan lähellä! Matkalaukku on jo esillä..Mukavaa pian alkavaa huhtikuuta! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti