sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Kevättä rinnassa

Muutama viikko sitten äitini oli ostanut kynän, jonka päässä oli laservalo-osoitin. Ennen kuin äitini ehti viedä kynää toimistolle, mihin hän sitä alunperin ajatteli, ehdin testaamaan valoleikkejä kisujen kanssa. Mosse sekosi - täysin! Siitä lähtien Mosse on leikkinyt laservalolla innokkaimmin kuin muilla leluilla pitkään aikaan. Varsin mieluisa lelu siis, eikä äitikään lopulta raaskinut viedä kynää enää toimistolle vaan siitä tuli Mossen lelu. ;)

 

Mossesta on muutenkin tullut jotenkin sosiaalisempi ja hellyydenkipeämpi. Pikkuinen uskaltaa tulla jo penkille puskemaan ja kehräysäänikin on jo hieman koventunut alkuajoista. Mosse ei ole siis aikaisemmin kiinnittänyt juurikaan huomiota ruokailijoihin keittiössä (toisin kuin Jone, joka haluaa olla aina vieressä, kun joku on keittiössä). 

 

Mosse on myös niin ihana, kun sen voi kaapata syliinsä ja toinen lähes aina jää siihen tyytyväisenä köllöttelemään. Jonehan ei syliin jää, paitsi jos hän itse siihen hyppää. 

 

Jonea ei kiinnosta laservalot juurikaan, mutta muuten hän on hyvinkin osallistuva ja aktiivinen. Ulkoilu on Jonen lempipuuhaa (varsinkin kun ilma lämpenee) ja ulkohäkkiin on päästävä monesti päivässä. Yllä olevassa kuvassa Jone lekottelee lempipaikallaan eli kirjoituspöydällä äidin orkideojen alla. <3 

On ollut ihanaa, kun olen viime aikoina nähnyt kattimattejani useammin. <3 Emme siis edelleenkään asu samassa osoitteessa, mutta nykyään onneksi lähempänä kuin aikaisemmin.


Perjantaina minulle saapui 3 kpl 750 g pussia kissanruokaa, sillä kisuni pääsivät osallistumaan Best Friend Bilanx terveyttä edistävän kissanruoka -ravintotutkimukseen. Kuukausi pitäisi kokeilla - katotaan mitä pojat tykkäävät. :P 

 

Naistenpäivän aamuna minua odotti keittiössä aivan ihana orkidea! <3 Kiitos muru! <3 Omasta orkideasta olen tainnut jo useamman vuoden haaveilla :) Kumpa osaisin sitä oikein hoitaa ja saisin sen vielä uudelleenkin kukkimaan.


Tänään minä puolestani hemmottelin poikaystävääni kanelikierteillä. <3 Nam! Tuli niin hyvää! Pitäisi todellakin leipoa useammin, vaikka tältä kerralta pakastimen yksi lokero tulikin jo ihan täyteen pullaa. Tervetuloa siis kyläilemään. ;)

Tänään oli ihanan aurinkoista - kevät tulee! 

2 kommenttia:

  1. Laservalo on meidänkin kisuneidin ehdoton lemppari! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Marie! Olen kuullutkin, että monet kisut laservalosta pitävät! Ihan paras lelu. :)

      Poista