sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Valaisemaan tietä pimeää

Perjantaista lauantaihin sain vieraakseni ystäväni Vantaalta. Olipa mukavaa nähdä ja paljon puhuttavaa! Lauantaina vierailimme Suomen kädentaidot -messuilla Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Onneksi olimme liikkeellä heti aamusta, sillä messuilla oli todella paljon muitakin ja väkimäärä vain lisääntyi kellon edetessä. Messuilla oli oikein mukavaa kierrellä, katsella ja tehdä pieniä hankintoja. Erityisen iloinen olen kakkupalan muotoisista korviksista! <3


Tänään ehdin pitkästä aikaa leipoa. Mitään kovin haastavaa ei ollut tiedossa, vaan teeleipiä. Helppoa, nopeaa ja hyvää! Kumpa useamminkin ehtisin tarttumaan jauhopussiin..


Tänään kävimme myös poikaystäväni kanssa keilaamassa. Olen käynyt kerran aikaisemminkin kavereiden kanssa Space Bowlingissa, mikä on melko uusi keilahalli Tampereen keskustassa. Sinne siis suuntasimme nytkin. Radan pystyi varaamaan netistä kätevästi ja onneksemme tilaakin oli.

 

Space Bowlingissa on oikein osuva sisustus ja keilatessa tunti kului nopeaan. Hävisin, vaikka toisaalta voitin itseni jokaisen erän jälkeen. :) 


Viikonloppuna on ollut erityisen mukavaa olla kotona myös valoisan aikaan. Viikolla lähden pimeässä ja palaan pimessä.. ja välillä erityisesti se pimeässä sateella ajaminen tuntuu raskaalta. Akut on nyt toivottavasti ladattuna ja huomenna jatkuu taas arki. Olen ihan koukkuuntunut alla olevaan Juha Tapion biisiin, joka on niin ihanan toiveikas.



"Sinussa on valo, sinussa on yö
Sinulla on sitkeä sydän joka lyö
Väsymättä kipinöitä tuuleen
Valaisemaan tietä pimeää"


♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti