sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Halloween tunnelmissa..

Viikko sitten juhlistin ystäväni kanssa Halloweenia. Ystäväni on asunut yläasteikäisenä Yhdysvalloissa ja sieltä hän on saanut innostuksen Halloweenia kohtaan. Minulle juhla on ollut melko tuntematon ennen kuin aloimme viettämään yhteisiä juhlia, jotka ovat jo useamman vuoden olleet minun ja ystäväni perinne.


Muistan aina ensimmäisen yhteysen Halloweenimme, kun kävimme illalla lyhdyt käsissä mustiin takkeihin pukeutuneina kävelyllä. Jotenkin kummasta vastaan tulevat ihmiset vaihtoivat tien toiselle puolelle..


Juhliimme mahtui tänäkin vuonna monenmoista: kokkasimme mm. tacoja (alkavat olla jo perinne), poltimme kynttilöitä niin sisällä kuin ulkona, vierailimme hautausmaalla ja katsoimme kauhuelokuvan. Tänä vuonna emme satsanneet pukeutumiseen (ehkä ensi vuonna taas?). Halloween taitaa olla minulle ainoa ajankohta jolloin uskallan katsoa kauhuelokuvan tai pari. Tänä vuonna katsoimme The Others -leffan. 

 

 Mielestäni Halloweenia juhlitaan Suomessa aivan liian vähän! Keskellä pimeää syksyä - eikö olisi mukavaa kokoontua yhteen ja järjestää jännittävän piristävät juhlat? Juhlitko sinä Halloweenia? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti