sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Sisustus Carena

Noin kuukausi sitten löysin Sisustus Carenan nettikaupan ja ihastuin siihen heti. Aivan ihania tuotteita! Sisustus Carenalla on myös varastomyymälä Seinäjoella, mutta minulle se oli tällä hetkellä liian kaukana.. joten päädyin tilamaan tuotteita netin kautta.


Ystäväni tuli mukaan tilaukseen ja yhdessä saimme tilauksen postikuluitta, kun loppusumma ylitti 60e. Tilasin tuotteet torstaina ja lähimmästä postin pakettiautomaatistani paketti oli haettavissa jo perjantaina eli palvelu oli todella nopeaa. Tuotteet olivat hyvin pakattuja ja laadukkaita ja muutenkin kaikki sujui hyvin. Olen todella tyytyväinen Sisustus Carenan nettikauppaan.


Mitä sitten tilasin? No tietenkin kaksi suloista Qualy Log & Squirrel ruukkua. 
"Altakastelevassa kukkaruukussa asustaa iloinen orava. Jos et ole muistanut kastella kukkiasi - ei lemmikkiä näy. Kun annat kukille vettä ruukun sivussa olevasta kasteluaukosta; tulee oravainenkin ihmettelemään maailmaa." 


Ruukuille on useita eri värivaihtoehtoja. Minä mietin pitkään ruskean ja valkoisen purkin välillä, mutta päädyin ruskeen, jotta ruukut olisivat ikäänkuin puunrungot. Myös ruukkujen sisäosille löytyy värivaihtoehtoja. Tottakai heti oli vaihdettava uudet ruukut käyttöön ja Nukkatyrakkini pääsivät niihin.

 

Ruukun sisällä on narut, jotka nostavat veden pohjalta kasville. Multaa laitettaessa pitää muistaa vetää narut mullan sekaan ja toisaalta jättää riittävästi narua pohjalle.



Minulla on siis kaksi uutta oranssia lemmikkiä. :) Yleensä muistan kastella kasvit säännöllisesti, mutta erityisesti toivon, että ruukkujen pieni vesisäiliö helpottaisi kastelua, kun olen useamman päivän poissa kasvieni luota.

Linnunpönttö avainnaulakko on seuraava hankintani, mutta vasta seuraavaan kotiin.

 
Eivätkö olekin suloisia? :)

4 kommenttia:

  1. Ui! On kyllä suloista. Täytyy kyllä käydä katsomassa, mitä tuolta löytyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Verkkokauppa on aivan houkuttelevan ihana. :)

      Poista
  2. Tosiaankin suloisia!

    Mulle kans tollainen avainnaulakko! Ylisöpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avainnaulakko minunkin piti alunperin ensiksi hankkia, mutta lopulta päädyin ratkaisuun, että hankin sen vasta uuteen kotiin. :) Niin söpöjä tuotteita! :)

      Poista