torstai 14. maaliskuuta 2013

Laukun kätköissä

Minulta on toivottu laukkupostausta ja tässä tämä nyt olisi, siis kaikille uteliaille. ;)


Tämä on yksi suosikkilaukuistani ja käytän tätä paljon. Vetoketju takaa tavaroiden sisällä pysymisen. Myöskin olan yli ylettyvä hihna on kätevä ja laukun tilavuus on myös plussaa. Opiskelutavaroille tämä laukku on kuitenkin liian pieni ja silloin käytän reppua tai Marimekon olkalaukkua. Toisinaan myös pikkulaukku on kätevämpi kuin tämä. Laukkuun on kiinnitettynä muumi- ja Hello Kitty heijastimet.

 

Pidän rahapussistani hyvin paljon, vaikka joissakin virallisissa paikoissa asioidessani toivoisin, että omistaisin myös virallisemman näköisen lompakon. Musta mötikkä on korttilompakko, koska kaikki etu- ja bonuskortit eivät mahdu rahapussiin. Itse asiassa korttilompakkokin on ihan tupaten täynnä.

 

Vasemmalla ja keskellä olevat avaimet ovat kotiini ja varastoihin. Oikealla on avain työpaikalle. Olen hieman neuroottinen avainten mukana olemisen suhteen, sillä kesällä unohdin ensimmäisen (ja toivottavasti viimeisen) kerran avaimet kotiin ja se säikäytti minut toden teolla. Parempi siis liikaa avaimia mukana kuin liian vähän.

 
  
Oma puhelin ja työpuhelin. Pidän erityisen paljon oman puhelimeni näppärän pienestä koosta ja reunassa olevasta musiikkisoittimesta. Myös ystävältä saamani Suomi Hello Kitty -kännykkäkoru on ihana. <3

 

Bussikortteja niin entiseen kotikaupunkiin kuin nykyiseenkin. Tampereen bussikortti ei ole aina mukanani.. Nyt se oli vain edellisen vierailun jäljiltä sattunut kassiin jäämään. Kuulokkeet ovat usein mukana, vaikka en kovin usein niitä käytäkään.

 

Laukusta löytyy myös kalenteri, muistikirja ja muistitikku. Muistitikun kirahvi avaimenperää on kissani Jone monesti varastanut (oranssi väri houkuttaa?). Muistan joskus heränneeni aamulla siihen, että Jone juoksee pois huoneesta muistitikku suussaan. Oli tosi kiva lähteä unenpöpperössä juoksemaan Jonen perässä.. ja sen jälkeen aina muistikin ettei tikkua saisi jättää mihinkään näkyville. Iso avaimenperä auttaa muistitikun löytämisessä laukusta. 

 

Purkkapussi on usein mukanani ja yritän muistaa ruokailun jälkeen sieltä purkan suuhuni napata. Mukanani on myös nenäliinoja.. Usein vielä useampi pakkaus kerralla. Mynthoneita syön melko harvoin, mutta usein ne silti mukana ovat.

 

Meikkipussi kulkee matkassa silloin tällöin. Sen sisällä on muutaman meikin lisäksi esim. särkylääkkeitä. Hello Kitty kamerapussukassa kulkee mukana kamera ja laukun pohjalta löytyi toinen kameran akku. 


 En juuri koskaan osta kaupasta muovikassia eli tästä syystä laukustani löytyy kangaskassi. Muutama kynä ja pompula laukun pohjalle myös oli kertynyt.

Laukussa olisi vielä voinut olla vesipullo, eväitä, epämääräisiä kuitteja ja post-it lappuja, huulirasva ja kännykän laturi, mutta olin ne ehtinyt jossain välissä jo poistaa. Viime kerralla siis eivät ole olleet mukana.

--

Yllätyitkö? Mitä sinun laukustasi löytyy? :)

2 kommenttia:

  1. Jee, tätä jo odotinkin~!

    Laukkupostaukset on jostain syystä musta aina hurjan mielenkiintoisia. Kiitos siis kun postasit tämän. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että pidät! Erään toivomuksesta tämä tänne taisi tullakin. ;)

      Poista