sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Pienet synttärijuhlat

Tammikuussa oli minun syntymäpäivä ja tänä vuonna päätin juhlistaa synttäreitä kutsumalla kotiimme kylään isovanhempani sekä vanhempani ja veljeni.

Tarjolla oli kahvia ja pieniä suolaisia ja makeita tarjottavia. Oli kivaa pitkästä aikaa leipoa ja kokeilla uusia reseptejä. Koen uudet reseptit toisinaan hieman hankaliksi, kun pelkään ettei niistä tulekaan niin hyviä mitä vanhat. Tällä kertaa kuitenkin kokeilu kannatti, sillä oikeastaan kaikki tarjottavat onnistuivat. Mieheni pysäytti minut siinä vaiheessa, kun olin suunnitellut tarjoavani mokkapalojen lisäksi suklaakakkua ja suklaakeksejä. Miten niin liikaa suklaata. ;)

 

Tarjolla oli
Fetapinaattinyytit 
Ruissipsit tuorejuustolla ja basilikanlehdillä
(tämä maukas tuttavuus tuli minulle tutuksi polttareissani)
Mokkapalat
Kinuskijuustokakku
Dominokeksit
Itse puristettu appelsiinimehu
Kahvia ja teetä


Keittiömme on kotimme muuhun kokoon suhteessa pieni ja ahdas. Mahduimme kuitenkin kahvittelemaan keittiössä, kun lisäpöydällä sain tilaan lisäpaikkoja. Odotan jo kovin omakotitaloremonttimme valmistumista ja isompaa keittiötä ja sen tuomia mahdollisuuksia. Vieraiden kutsumisessa oli myös se kiva juttu, että sain pitkästä aikaa kaivaa esille kahvikupit, hopealusikat ja muutamat muut astiat joita ei tule päivittäin käytettyä. Toki välillä voisi tehdä arjestakin juhlaa ja vaihtaa astioita ihan muuten vain.

Olipa mukavaa, kun kodissamme kävi pitkästä aikaa vieraita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti