lauantai 30. joulukuuta 2017

Välähdyksiä kesältä

On jo ihan talvi, mutta löysin luonnoksista kesämerkinnän, jota en koskaan ole julkaissut. Tässä se nyt on, koska kesämuistoihin on kiva palata.

Meidän kesäkausi alkoi päivä Tukholmassa reissulla vappuviikonloppuna. Tukholmassa oli melko lämmistä ja kirsikankukat jo kukkivat. Seuraavana aamuna Suomessa maa oli valkoisena lumesta.. ja vappu oli tosiaan seuraavana päivänä.


Toukokuun lopulla vierailimme mieheni kaverin häissä pääkaupunkiseudulla. Hääkakkua korvasivat berliininmunkit. 


Kesäkuussa kävimme Maarianhaminassa. Siitä reissusta erillinen postaus löytyy täältä: https://kissojenvaltakunnassa.blogspot.fi/2017/08/kesakuinen-miniloma-maarianhaminassa.html

Kesäkuussa vietimme juhannusta mökillä perinteisesti. 


Heinäkuussa ehdimme arkilomalle Helsinkiin. Oli kiva käydä piknikillä Suomenlinnassa!


Heinäkuussa kävimme myös arki-iltaretkellä läheisellä Pirunvuorella. Miehelleni se oli ensimmäinen vierailu siellä. Minä olen käynyt siellä useasti, koska olen täältä kotoisin ja ylläri, monet lapsuuden kouluretket on suuntautunut juurikin sinne. Reissuun mukaan pakkasimme mansikkaviinerit.


Juhannuksena aloitimme tulevan kotimme remontin talon tyhjennyksellä. Tavaratyhjennystä kesti nelisen viikkoa ja viimeiset kuormat menivät lahjoituksena kirppikselle.


Heinäkuussa kävimme myös pääkaupunkiseudulla. Myyrmäen asemalla sijaitseva Mike's Diner oli maukas uusi tuttavuus. Malminkartanon jätemäelle kiipesin ensimmäisen kerran ikinä. 


Elokuun alussa juhlistimme ensimmäistä hääpäiväämme. Kotona herkuttelimme Purppuranhelmen kakulla (merkintä meidän hääkakusta löytyy täältä: https://kissojenvaltakunnassa.blogspot.fi/2017/07/meidan-kisuhaakakku.html) ja lisäksi kävimme syömässä Tampereella Masu ravintolassa.


Oikeastaan koko kesän odotimme helteitä, joita ei juuri tullut. Elokuun puolessa välissä totesimme, että nyt taitaisi olla viimeiset rantailu mahdollisuudet, joten menimme Yyteriin, kun sääennuste ennusti aurinkoa. Oli ihan melko lämmin, rentouttavaa makoilla rannalla ja kuunnella aaltoja. Uskaltauduimme myös mereen uimaan.


Porista erityissuositus Blind Burgerin hamppareille ja bataattiranskiksille.


Elokuussa saimme taloremontin purkuvaiheen polkastua kunnolla käyntiin ja vanhasta hirsiseinästä paljastui vuosiluku 1915. 


Elokuun loppupuolella vietimme mieheni kanssa yhdessä rapujuhlia. Oli ihan mukava perjantai-ilta yhdessä nauttia ravuista.


Syyskuussa rentouduimme Viking Grace risteilyllä. <3 


Syyskuussa tuli nähtyä myös Cats musikaali. Pidin siitä kovin!


Siinä muistot kesältä ja hieman myös syksyltä. Nyt ajatukset jo kohti uutta vuotta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti