sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Kaivattu loma Teneriffalla

Pitkä työntäyteinen syksy huipentui marraskuun viimeisellä viikolla viikon lomaan Teneriffalla. Oli tosi ihana matka! Aurinkoa, merta, uima-allasta, lämpöä, hyvää ruokaa.. ja ennen kaikkea kaivattua yhteistä rentoutumista avioimieheni kanssa. Huomasin miten alkulomasta tunsin itseni kovin väsyneeksi ja nukahtelin päivällä aurinkotuoliin. Loppulomasta ei enää väsyttänyt niin paljoa. Lepo teki tehtävänsä.

Matkakohteemme oli Costa Adeje Teneriffalla Kanariansaarilla. Kohde ja itse asiassa hotellikin oli sama kuin syksyllä 2014. Miksi vaihtaa parasta, vaikka sovimmekin ettei oteta samaa kohdetta tavaksi. Iso suositus Jardines De Nivaria hotellille ja vinkkinä kannatta tsekkailla sinne matkoja isoimman sesongin ulkopuolella - saatat onnistua löytämään hieman edullisempia yöpymisiä. Vuoden 2014 lomamerkinnän voi lukea täältä: http://kissojenvaltakunnassa.blogspot.fi/2014/10/lokakuinen-loma-teneriffalla.html

Tällä kertaa annan kuvien puhua enemmän puolestaan:


Viikko oli aurinkoinen ja lämmin. Muutamaksi päiväksi ennustettiin sadekuuroja, mutta ennusteesta huolimatta aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Ainoastaan kotiinpaluupäivänä lähdön hetkellä ropsautti vettä. Teneriffa oli jo marraskuussa ihan joulukoristeissa, vaikka 1. joulukuuta jouluvalot monissa paikoissa laitettiin kunnolla päälle.

Parasta lomassa oli, että sai hetken olla vapaa velvollisuuksista ja arjesta, saada etäisyyttä asioihin. Irtiotto kaikesta ja se "vain oleminen" tekivät todella hyvää. Kotiin tunsin palavani levänneenä ja rentoutuneena - valmiina valmistautumaan kohti joulua.. ja miettimään uutta lomaa, joka itse asiassa on jo varattuna heti alkuvuodelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti