torstai 19. lokakuuta 2017

Häämuistoissa: treffipurkkimme

Olimme miettineet häihin joitain ohjelmanumeroita, jotka tapahtuivat ikäänkuin taustalla silloin kuin ihmisille itselle sopii. Yksi näistä ohjelmanumeroista oli treffipurkki. Toteutus oli hyvinkin yksinkertainen: tyhjä purkki, kyltti, kyniä ja paperia. Papereiksi olin leikellyt loput askartelukartonkien jämät varastosta - se mahdollisti värikkeet pahvilaput. Purkkina toimi kannellinen lasipurkki, jonka hommasin Ikeasta. Alunperin ajattelin, että purkki siirtyisi esim. spagettipurkiksi häiden jälkeen, mutta yllätys yllätys, en ole raaskinut tyhjentää purkkia eli se taitaa jäädä ikuisesti meidän treffipurkiksi.

Eli siis treffipurkin idea oli, että vieraat kirjoittavat lapuille treffi-ideoita ja me toteutamme niitä myöhemmin avioelämässä. 

Saimme purkkiin mielestäni ihan hyvän määrän treffi-ideoita. Tässä yli vuoden aikana olemme useamman kerran käyneet lappuja lävitse ja päivittäneet tilannetta. On niille ideoille tullut naurettuakin.. On tuntunut kivalta, että ehdotukset ovat niin erilaisia.
Tässä joitain:
"Rax"
"Sara Hildenin taidemuseo ja sen jälkeen oluselle"
"Loiste-ravintola Helsingissä"
"Pidätte ihanan eväsretken auringon laskiessa"
"Maratonjuoksu yhdessä"
"Steam-deitit"
"Illallinen ravintolassa, tilatkaa ainoastaan jälkiruokia"
"Linnanmäen heppakaruselli"
"Käykää pelaamassa Room Escape yhdessä"
"Kaunis kesäilta, lavatanssit ja mökkisauna"
"Kissakahvila"
"You know?"


On tuntunut mukavalta myös toteuttaa ideoita ja on meillä tavoita, että ehkä vielä joskus kaikki, tai ainakin lähes kaikki, on toteutettuna. Haasteita voi muutamat tuottaa esim. maratonjuoksu, pari-benjihyppy, safari Etelä-Afrikassa.. No, onneksi on koko elämä aikaa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti