sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Kun minä täytin 30

Meillä talvi on yhtä juhlaa. Joulukuussa on minun nimpparit ja joulu. Tammikuussa on minun synttärit. Helmikuussa on mieheni synttärit ja ystävänpäivä. Maaliskuussa on naistenpäivä ja mieheni nimpparit. Taitaapi helmikuulle mahtua vielä yksi vuosipäivistämmekin. Onneksi hääpäivä ei osu ihan samaan syssyyn!

Tammikuun puolen välin jälkeen minä tosiaan vanhenin ja täytin pyöreitä. Huisia, 30! En ole potenut ikäkriisiä. Oikeastaan on ihan hyvä näin. Nyt voinkin seuraavat yhdeksän vuotta sanoa olevani kolmikymppinen ja se on kaikille ok.

Syntymäpäiväni sattui sunnuntaille, joten vietimme viikonloppua Tampereella. Lauantaina aloitimme lounaalla Pizzariumissa, joka on nykyään myös Tampereella. Omnom ne pizzat! Ehdottomasti kannattaa käydä maistamassa.


Päivä jatkui Sokoksen yläkertaan kahvilaan jätskeille. Meillä on ollut tapana maksaa silloin tällöin pieni herkkuhetki S-kortin bonuksilla. Bonusten hyötykäyttöä. ;)


Tämän jälkeen oli edessä teatteri: Näytelmä joka menee pieleen. Se oli sellainen kokeilu, kun huomasimme myynnissä 10 € hintaan näköestehaittapaikat. Paikoilta näki oikeasti ihan hyvin, vaikka olivatkin viimeisellä rivillä permannolla. Me ei siis koettu, että oltaisiin jääty mistään paitsi ja olihan näytelmä oikein viihdyttävä.


Teatterin jälkeen näimme veljeäni ja kävimme tsekkaamassa Torni-hotellin Moro-baarin. Upeat näkymät!


Yöpaikaksi olimme varanneet huoneen hotelli Tammerista, joka oli meille molemmille uusi tuttavuus. Gagarin-sviitti oli kohtuuhintainen verrattuna monien muiden hotellien sviitteihin. Ensimmäinen kerta sviitissä ja erityisesti meidän mieleemme oli huoneen saunaosasto. Oli mukavaa mennä hotellille ajan kanssa.Tähän vertasimme hääyötä, jolloin päädyimme majoittumaan hotellin sijaan mökillä. Uskon edelleen, että se oli oikea vaihtoehto ja säästämistä oikeasti kohdasta. Nyt ajan kanssa nautimme sviitistä paljon enemmän. Olihan myös siistiä ettei se ollut mikä tahansa sviitti, vaan juurikin Juri Gagarin oli myös siellä majoittunut. Taisimme lisätä soittolistallemme "lennä Juri Gagarin, lennä..".


Illallisen tilasimme Woltin kautta Naughty Brgr:sta. Oli ruuhkaa, mutta lopulta tilaus tuli perille. Oli ihan kivaa myös kokeilla Wolttia. Naughty oli meille ennestään tuttu, erityisesti bataattiranskikset olivat meidän mieleen. Burgereita odotellessa ehdimme pelailla samana päivänä ostamiamme mini-bilispöytää ja neljän suoraa. Heh, "perus" tekemistä sviitissä. Kuohuvan ja Suukot otimme jo kotoa mukaamme.


Yöpalaksi paistoimme kiukaalla nakit. Kyllä, roudasimme folion ja ketsupin kotoa. Nakit olivat kauppahallista.


Hotelliyön kruunasi Tammerin ihana aamupala. Erityiskiitos käsin puristetusta appelsiinimehusta, joka oli super tuoretta ja hyvää.


Tammeri teki hotellina minuun vaikutuksen! Oikein tunnelmallinen ja mukavan tuntuinen paikka. Voisin mennä toistenkin ja suosittelen myös muille. Varsinainen syntymäpäiväni oli tosiaan silloin sunnuntaina. Olisimme saaneet myöhäisemmän huoneen luovutuksen (pisteet hotellille, että pyytämättä sitä meille tarjosi), mutta lopulta lähdimme jo heti päivällä asioille ja siitä sitten kotiin. Pieni lomamatkamme lähiseudulle teki oikein hyvää.. ja samalla uusi vuosikymmen minun elämässä sai hyvän alun. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti