maanantai 27. kesäkuuta 2016

Juhannukseni

Minun juhannus sujui perinteisesti mökkeillessä. Lähdimme mökillemme jo torstaina töiden jälkeen kaupan kautta. Saunan jälkeen väsytti ja mietimme, että jaksaako sitä enää grilliä lämmittää, mutta lopulta päätimme (vaikka kello oli jo melkein 23) laittaa grillin päälle ja muutaman sienen ja halloumit lämpiämään. Omnom, kesä ja grillaus. <3


Juhannuspäivänä kävimme vanhempieni luona hääjärjestelyjä edistämässä sekä leivoin siinä sivussa mansikkakakun. Jone-kisu jaksaa touhottaa ihmisten mukana sata nolla ja olla kiinnostunut ihan kaikesta mitä ympärillä tapahtuu. Lopulta sille tulee aina ihan totaalinen väsymys ja ilme näyttää just siltä, että lepotauko kiitos. Onneksi siirryimme takaisin mökille niin kisutkin saivat juhannusleporauhan. :)


Juhannusaattoilta sujui meillä perinteisesti grillatessa, syödessä, saunoessa ja uidessa. Mökillä minun ja poikaystäväni lisäksi olivat minun vanhemmat. Veljeni oli tänä vuonna toisaalla juhannusjuhlissa.


Yövyimme poikaystäväni kanssa mökillä ja ei ollut edes niin kylmä kuin parina aiempana vuotena on ollut. Ai niin, pelailimme myös useamman erän mölkkyä!

Lauantaina iltapäivällä tulimme jo kotiimme Tampereelle, vaikka sunnuntaiksi olikin luvattu mitä mainiointa mökkeilysäätä. Tällä kertaa kuitenkin kaipasimme myös aikaa kotona (myönnetään hääjärjestelyt puskivat niskaan).

Lauantai-iltana suuntasimme vielä Mustanlahden Juhannustansseihin.


Tositilanteen tanssitreenit tekivät hyvää ja yöllä kotiin grillin kautta kömpiessämme päässä soi "..nakkikioskille ja saatille..". Juuri niin se ilta menikin. ;)

Sunnuntaina nautimme kauniista säästä ihan kotona. Arki tuntuu niin hektiseltä, että kotipäivä kerran viikossa on paikallaan.

2 kommenttia:

 1. Mölkky on yksi kesäpelien ehdoton ykkönen!

  Kiitos kun jaoit palan sinun juhannuspuuhista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mölkky on tosi kiva kesäpeli. Kiitos kommentista Marie. Mukavaa kesää sinulle. :)

   Poista