keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Route 66: Santa Monica - End of the Trail

Route 66 päättyy virallisesti Los Angelesissa Santa Monican rannalle. Olimme ajaneet pitkään - tuntui uskomattomalta nähdä meri ja saada matka päätökseen.


Virallinen "End of the Trail" kyltti sijaitsee Santa Monican laiturilla, jossa on myös ravintoloita ja pieni huvipuisto. Kyltillä oli hieman kuvailuruuhkaa.. Epäilen, että kaikki kuvailevat turistit eivät olleet reittiä ajaneet vaan enemmänkin kyltti oli se The nähtävyys. Parempi nähdä edes kyltti vaikka ei ihan koko reittiä ajaisikaan. Los Angelesissa juttelimme muutaman paikallisen kanssa, jotka hämmästelivät kovin, että oikeastiko olemme tulleet autolla Chicagosta. Kieltämättä oli se aika pitkä matka. Ehkä jotain perspektiiviä antaa paluulento, joka Los Angelesista Chicagoon kesti 4 tuntia.


Santa Monicassa kiertelimme kaupoissa, olimme rannalla ja nautimme vihoviimeisistä matkapäivistä. Hiekka rannalla oli niin hienoa ja aurinko petollisen polttavaa. Nautin päästä uimaan ja merivesi oli lämmintä!


Santa Monicaan päättyi meidän matka ja viimeisen yön olimme motellissa lähellä lentokenttää. Tämä ei ole kuitenkaan viimeinen matkamerkintä.. Vielä on asiaa. :) 

2 kommenttia:

  1. Mulla vaan matkakuume nousee! :) Mulla on jäänyt nyt kiireiden vuoksi lukematta joitakin postauksiasi.. Pitää lukea ne läpi heti kun ennätän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältähän merkinnät löytyvät, vaikka myöhemminkin selailisi. :) Minullakin on matkakuume noussut näitä kirjoittaessa. Vielä on suunnitteilla kaksi merkintää route 66 matkasta eli loppu jo häämöttää.

      Poista