torstai 3. syyskuuta 2015

Minun blogitarina -haaste

 Tässä jokin aika sitten sain Vinopino blogin Marielta "minun blogitarina" haasteen. Kiitos!


Miten blogi sai alkunsa?
Aloitin julkisen bloggaamisen elokuussa 2012. Blogini sai alkunsa halusta kirjoittaa. En kuitenkaan halunnut julkisesti liian paljastavaa blogia eli olen yrittänyt välttää kasvokuvia ja keskittyä enemmän tunnelmakuviin. Alusta asti olen myös yrittänyt tehdä blogista positiivisten asioiden paikkaa ja keskittyä nimenomaan niihin.
 
Kuinka se on kehittynyt ajan saatossa?
Blogini on kehittynyt hyvin hitaasti. Aihealueet ovat hieman laajentuneet. Nyt kesällä aloin julkaisemaan kuvia isompina (mitä mieltä olette oleet siitä? onko kukaan edes huomannut muutosta?). Kirjoitustiheys on hieman hidastunut.. Ei aina niin tarkoituksella vaan yleisten elämäkiireiden takia. Olen kuitenkin yrittänyt olla ottamatta siitä paineita. Kirjoitan kun ehdin, vähintään pari kertaa kuussa, välillä useamminkin.

Mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia?
Merkittävä taitekohta on ollut blogista kertominen. Olen antanut pieniä osoitelappuja tutuille, ystäville ja kavereille. On tuntunut jännältä jakaa omaa ja huomata miten kävijämäärä on kasvanut. Olen myös ilahtunut, kun tuntemattomiakin lukijoita on löytänyt mukaan. 

Haastan mukaan seuraavat blogit:
Haastan mukaan kaikki jotka haluavat tulla haastetuiksi. Saa siis napata. :)

Ohjeet: 
Saa kopioida myös omaan blogiin.
1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen). 2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia. 3. Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen. 4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan. 5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogisitarina-haasteen käynnisti: kototeko-blogi.

1 kommentti: