sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Kylppärin uudet tuulet

Kotiesittely vielä täältä uupuu (joskus sen vielä teen, vaikka osissa). Ennen sitä kerron teille, miten uudisimme kylpyhuonettamme. Asuntomme on rakennettu vuonna 1978 ja kylpyhuoneemme on elementtikylppäri, jossa on iki-ihanat peltiseinät.


Kylpyhuoneemme peilikaappi taisi olla alkuperäinen ja poikaystäväni sitä välillä kommentoikin, että voisi olla vähän ylempänä, jotta peilistä näkyisi muutakin kuin leuka. Valaisin (kylpyhuoneemme ainoa) oli kaapin päällä ja valo jonkin verran hukkui sinne. Uusi kaappi oli siis jo hetken mietinnässä ja vihdoin nyt keväällä saimme sen hommattua ja varattua sähkömiehen asentamaan sitä myös.

 

Lopputulokseen olemme erittäin tyytyväiset! Valaistus lisääntyi huomattavasti, samoin kuin peilipinta-ala. Uusi kaappi on Polarian ja sen sisällä on pistorasia. Vanha valaisin sai lähteä ja nyt valaisimena toimii kaapin oma valaisin. Kaappi on myös sen verran iso, että sinne mahtuu oikein hyvin kahden ihmisen kylppäritavarat.
 

Seuraava nikkarointikohta taitaa olla peilikaapin sivussa: vanha peilikaappi olikin ollut hieman leveämpi kuin uusi.. eli nyt reunasta pilkistää vihreää (ihanaa, että seinät on joskus maalattu valkoisiksi!).

Olen ollut uudesta peilikaapista erittäin innoissani. Ihan kuin koko kylppäri olisi uudistunut samalla ja kirkkaamassa valossa monet jutut näyttää paremmalta Pitäisi enemmänkin tehdä pieniä korjausjuttuja kodissa, kun ne uudistavat niin paljon ilmettä ja asumismukavuutta.

Kylpyhuoneessamme on edelleen myös vanha kylpyamme, joka tosin on hyvässä kunnossa, edelleen. Isompia remontteja tuskin lähiaikoina teemme, vaikka syksyllä saattaa olla edessä taloyhtiön toimesta seinäkaivon muuttaminen lattiakaivoksi. Onneksi putkiremontti ei ole vielä edes suunnitteilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti