tiistai 17. kesäkuuta 2014

Jäätelökesää..

Viime perjantaina poikaystäväni vei minut jätskille Minetti -jäätelöbaariin. Minetti avattiin juuri läheiseen kauppakeskukseemme, joten pitihän sitä käydä testaamassa.

Minetti aloitti jäätelönvalmistuksensa jo vuonna 1925 ja näin ollen se on Suomen toiseksi vanhin jäätelöyritys. Jäätelönvalmistus ehti kuitenkin loppua välissä ja vuonna 2013 vuosikymmenten tauon jälkeen Minetti aloitti toimintansa uudelleen. Tällä hetkellä Suomen ainoat Minetit taitavat sijaita Tampereella. Valikoimassa olevat jäätelöt luokitellaan arvostettujen artesaanijäätelöiden laatuluokkaan. Tuoteperhe kattaa myös muut jäätelökategoriat soft ice -tuotteista trendikkäisiin frozen yogurt -herkkuihin.

 

Oli muuten oikein hyvää jäätelöä! Suosittelen! Minun kupissa oli Rocky Road- ja minttusuklaapallot ja poikaystävälläni vanilja-mustikkaa. Poikaystäväni tarjosi ja pakotti minut valitsemaan kaksi palloa. En tainnut olla siitä kovin harmissani. ;) 

 

Poikaystäväni totesi Minetin sisustuksesta, että sekin taisi olla makuuni, kun oli niin söpöt värit. Kieltämättä. ;) Enää muutama työpäivä ja sitten juhannusta, keskikesän juhlaa. Sitä odotellessa.. taidanpa kaivaa pakastimesta lisää jäätelöä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti