sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Levänneenä kohti arkea

Minun viikkooni on kuulunut mm. Olympialaisten seuraamista. Olen löytänyt itseni ajamasta töistä kotiin kuunnellen radiosta Yle Puheen kautta jännittävää jääkiekkopeliä. Välillä telkkarin edessä jännittäminen on ollut liian jännää ja on pitänyt keksiä oheistekemistä esim. sukkien neulomista. Hyvä Suomi!

 

Viime viikonlopun Tallinnan matka imi voimat ja sen jälkeen viikko tuntui melko raskaalta. Onneksi nyt viikonloppu oli hieman vapaampi ja sai taas kunnolla ladattua akut täyteen.

Lauantaina kokkasimme uunimunakasta jauhelihatäytteellä. Nam! Tuli taas niin hyvää.

 

Lauantaina kävimme poikaystäväni kanssa treffeillä Poliisimuseossa, joka sattuu olemaan meidän lähin museo. Sisäänpääsy museoon on ilmainen ja museo oli meidän mielestämme ihan ok. Museossa on nähtävää sekä lapsille että aikuisille ja vaihtuvana näyttelynä siellä on tällä hetkellä Poliisi fiktiossa.


Lauantaina kävin myös pitkästä aikaa uimassa uimahallissa. Totesin taas, että pitäisi useammin käydä, sillä nautin uimisesta niin paljon. Uimahalliin on vieläpä ihanan lyhyt matka. Olen uimisen lisäksi koukussa siihen, miten raikkaalta uinnin jälkeen ulkoilma tuntuu.  

Viikonloppuisin on aikaa viettää rauhallisia aamuja ja ne ovat erityisesti mieleeni. Yleensä viikonloppuaamupalaan kuuluu tee -hetki ja tänään teenä oli The Ouncesta ostettu teekukka. Maun lisäksi saimme siis nauttia myös visuaalisesta nautinnosta. :)

 

Huomenna on minun ja poikaystäväni tapaamisen vuosipäivä - niin paljon on ehtinyt tapahtua näiden kahden vuoden aikana. Sen kunniaksi kävimme jo hieman etukäteen tänään juhlistamassa ja syömässä Thaimaalaisessa Faasai ravintolassa, joka sijaitsee Tampereella Koskipuiston lähellä. Tottakai tilasin lemppariani eli Phad Thaita ja oli kyllä tosi hyvää - jälleen!




"Kaksi niin hehkuvaa ja kaunista saa kirkkaana loistaa
Kunpa auringon päivät päällämme ei päättyisi koskaan
"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti