keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Ihana syntymäpäivä

Niin taas tänäkin vuonna kävi, että minä vanhenin. Syntymäpäivänäni viime viikolla en saanut aamupalaa sänkyyn, mutta ehkä se palvelus hoituu toisella kertaa paremmalla ajalla. ;) Sen sijaan sain aamupalaksi muumilimua. Mikäs sen mukavampaa kuin aloittaa aamu muumitunnelmissa.. <3


Päivä kului töissä, mutta illalla kävin poikaystäväni kanssa illallisella keskustassa New York ravintolassa. Alkupalaksi tilasin mango-margaritan, joka olikin tosi iso ja mangoinen! Ruokana nautin pihviä ja jälkiruokana ihanaa vaahtokarkkijäätelöä suklaakastikkeella. Ruoka oli hyvää ja oli erityisen mukavaa viettää iltaa arjesta poiketen. 


Viikonloppuna järjestin pienet syntymäpäiväjuhlat, jotka olivat samalla myös tupaantulijaiset. Oli mukavaa viettää aikaa yhdessä ystävien ja kaverien kanssa herkutellen, laulellen ja jutellen. Juhliin olin valmistanut lohipiirasta, mango-juustokakkua, porkkanakakkua ja hedelmäsalaattia. Lisäksi tarjolla oli karjalanpiirakoita ja keksejä. (+erityisruokavaliona salaattia ja marjoja). Vaalea Marimekon Lumimarjaliinakin tuli otettua käyttöön ja todettua sopivaksi ja nätiksi.

 

Ilta jatkui Singstarilla.. 

 

...ja myöhemmin tilasimme vielä pizzaa. 

 

Jatkot olivat läheisessä baarissa, jossa myös tuli laulettua karaokea ja tanssittua. Kerrankin oli sopivasti tilaa tanssilattialla ja dj oli innokas toteuttamaan toiveet. Ja mikä parasta, lyhyt matka pikku tunneilla kotiin.

Sain ihania kortteja ja lahjoja mm. kauniin korun, muumitarjottimen, kynsilakan, korttitelineen, leffalippuja ja mietelmäkirjan. Olo on kovinkin materialistinen, vaikka lahjaksi toivoin vain rakkautta. Taisin minä sitäkin saada. <3

Mummu ja vaari poikkesivat vielä sunnuntaina onnittelemassa ja tsekkaamassa uuden kotimme. Kahvinkeitin on siis ollut viime aikoina erityisen kovassa käytössä (onneksi omistamme sellaisen, vaikka emme itse kahvia juo). 


Olipas mukavaa. Tervetuloa kylään toistenkin! :) Vanheneminen ei niin ahdista, kun viettää mukavat juhlat (tämä olkoon vinkkinä myös muille).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti