tiistai 11. joulukuuta 2012

Ihana teepuoti

Jos minulta kysytään otanko kahvia vai teetä, valitsen teen. Teekupin äärellä voi vaihtaa kuulumisia tai pitää vain iltapäivän teehetkitaukoa opiskeluiden tai töiden välissä. Teevalikoimaa on valtavan paljon ja tuntuu, että sukeltaminen teemakuihin on loputon löytöretki.


Kaverini vei minut tutustumaan Helsingissä Fredrikinkadulla sijaitsevaan The Ounce teepuotiin. Paikka tuntui mukavalta vaihtelulta ketjukahviloihin.. ja voi miten ihana tuoksu The Ouncessa olikaan jo heti ovella! Puoti on melko pieni ja tyyllisesti tavoittelee vanhaa englantilaista tyyliä raskaine täyspuisine hyllyineen. Puotiemännät ovat hyvin ystävällisiä ja antavat mielellään tuoksutettavaksi laajaa teevalikoimaa.


Mukaan ostamisen lisäksi The Ouncessa voi myös nauttia tee-elämyksen puodin perällä sijaitsevassa pienessä teehuoneessa. Makuvaihtoehtoina on kaikki puodissa myytävät teet ja teen saa pöytään tarjoiltuna. Teehuoneessa kannattaa myös katsella ympärilleen ja löytää kauniita vieraskirjoja, joihin voi teen nauttimisen ohessa kirjoitella tai vaikka piirrellä kuvia.


Suosittelen lämpimästi The Ouncen teepuotia kaikille teen ystäville!

2 kommenttia:

  1. Oon monesti kävellyt tuosta Unssin ohi ja huomannut sen hienon julkisivun. Varmasti mainio kauppa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa pistäytyä sisällekin. Todellakin mainio kauppa! :)

      Poista