sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Kesän korvilla

Palaan toukokuuhuni kännykällä räpsästyjen kuvien muodossa.

 
Kesän ekat jätskit kioskilta!

 Mosse, päivieni piristys. <3

 Helatorstaina herkuttelimme heti aamulla banaani-kookosletuilla. 

 Äitienpäiväksi valmistin macaronit ja vadelmamoussekakun. 
Tämä oli toinen kerta, kun tein macaroneja. Ensimmäinen kerta epäonnistui täysin. Tällä toisella kerralla tuotokset muistuttivat jo macaroneja, vaikka edelleen on harjoiteltavaa.
Macaron-reseptinä käytin Kinuskikissan ohjetta: 
Vadelmamoussekakku on tehty omalla reseptilläni: 

 
Kevät ja kylvönaika. Mieheni lähti ensimmäisen kerran äestämään.

 Mossen kanssa lounaalla. <3

 Toukokuun aikana talotyömaamme katto on saanut sisäpuolisen eristeen.

 Peto omassa tarhassa.

 
Pari hirttä talomme katon tukemiseen sekä koristeeksi. "Pikku juttu". 

 Vihoviimeiset häätavarat, eli häidemme pöytäliinat, sain laitettua nettikirppikselle myyntiin ja viikon sisälle ne jo haettiin. Vinkkinä kaikille hääsuunnittelijoille: Ikean Knoppa lakanoissa on oikein hyvä hinta-laatusuhde myös pöytäliinakäyttöön. Muutama vuosi sitten niiden hinta oli noin 1,50 € / kpl. Nyt hinta on tainnut jo lähes tuplaantua, mutta on silti edelleen hyvin edullinen vuokraliinoihin verrattuna.

 Yhtenä arki-iltana menimme mieheni kanssa mökille kahdestaan grillailemaan. Omnom. Olemme koko toukokuun käyneet mökillä lähes joka viikonloppu saunomassa ja grillaamassa. Talviturkki on jo heitetty.

 Parveke kesäkuntoon projekti sai alkunsa siivoilun ja järjestelyn merkeissä. Kuvan jälkeen tilaan on tullut muutama kukka lisää.

 Taloprojektimme etenee..

 Helteisten remppapäivien pelastus - smoothiet. Suositus näille Innocentin tuotteille. Todella maukkaan makuiset. 

Vielä pari biisiä, jotka ovat auttaneet minua jaksamaan toukokuun läpi:
Ihanan lämmin toukokuu on hemmotellut meitä. Toivon mukaan tulisi pieniä sadekuuroja, jotta luonto virkistyisi, mutta myös aurinkoiset päivät saisivat jatkoa. Elämä ja arki tuntuu välillä niin kovin hektiseltä ja velvollisuuksien täyteiseltä. Toivon mukaan onnistuisin kesän mittaan löytämään aikaa myös muuhun. Yritän muistuttaa itseäni positiivisesta ajattelusta ja niistä elämän pienistä iloista, joita on monia ympärillämme.

"Vaik kaikki loppuis huomenna, mä omenapuun istutan."Aurinkoista ja ihanaa kesää lukijat! 


1 kommentti:

  1. Kiitos muistutuksesta! Minä en nimittäin ole käynyt vielä tänä kesänä kertaakaan jäätelökioskilla ostoksilla. :) Ihana Mosse ja voi miten kauniit näkymät teidän parvekkeelta avautuu. Ihanaa kesää!

    VastaaPoista