sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Kaasolahjat

Olen päätynyt kahteen kaasoon. En halua, että häämme ajaa ketään loppuun eli on hyvä, että apukäsiä ja ideoivia ihmisiä on enemmän. Osasyynä päätökseeni oli myös poikaystäväni, joka päätti kysyä kahta bestmania eli tuntui luonnolliselta, että minullakin olisi kaksi kaasoa.


Halusin muistaa kaasoja jo heti alkuun eli kokosin heille lahjakassit. Kassit on ostettu Tukholmasta.


Kassin taskussa oli pieni kortti, johon kirjoitin netistä löytämäni runon:
"Olisko aikaa sulla, xx.xx.2016 kanssamme juhlimaan tulla? Ylläsi ois juhlapuku, lähellä myös meidän suku. Tehtäviäkin voidaan antaa, jos vain tahdot kaason viittaa kantaa?".

Täytyy myöntää, että minua jännitti antaa näitä!

Kassin sisälle askartelin toisen kortin, jossa luki enemmän infoa:
"Mitä: Häät!
Missä: [kirkon ja juhlapaikan nimi]
Milloin: xx.xx.2016

Kaasojen toimenkuva
- Saapua paikalle, näyttää hyvältä (ei minua paremmalta).
- Pitää minut järjissäni ennen häitä ja häiden aikana.
- Mahdollisesti askarrella kanssani.
- Tehdä elämää suurempia päätöksiä silloin, kun en itse siihen kykene tai kun omat päätökseni ovat huonoja.
- Tukea, kannustaa ja ideoida yhdessä.
- Polttarit olis kivat (+polttarikirja häihin).

Toivottavasti tämä pieni selviytymispakkaus auttaa jos olen rasittava - ja muutenkin"Kassin sisältä löytyi Geisha, nenäliinoja, kynsilakka, suihkugeeli, teetä, muistikirja, kynä ja muistilappuja. Väreistä voi päätellä häiden teemaväriä (joka tosin vielä ei ole lyöty lopullisesti lukkoon).

Idean kassiin sain netistä ja oli kiva toteuttaa se. Poikaystäväni katseli vierestä kun ostelin pikku purkkeja ja vihkoja.. ja päätti samalla mennä Alkoon ostamaan bestmaneille pullot. Ehkä bestmanit tosiaan arvostivat niitä enemmän! :D

Hyvä, että kaasot on nyt pyydetty. Yritän itse hoitaa askartelun ja muutenkin tehdä itse kaikkia juttuja häihin. Ehkä siis enemmän kaasoja tarvitaan vasta lähempänä häitä juuri polttareiden ja häiden käytännöntoteutuksen kanssa. Lähtökohtaisesti yritämme mahdollisimman paljon ideoida netin välityksellä ja jättää "kaikkien pakko olla paikalla" ennakkotapaamiset vähemmälle, sillä kaasomme ja bestmanimme asuvat eri paikkakunnilla. Onneksi on nykyaika ja internet. Häihin tosin olisi suotavaa tulla kaikkien livenä paikalle! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti