sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Juhannuskuulumisia

Minun juhannus sujui perinteisesti mökillämme. Sääennuste lupasi vettä ja vielä enemmän vettä.. mutta päätimme kuitenkin lähteä mökille. Onneksi myös aurinko pilkahteli eikä ilma muutenkaan ollut niin viileä kuin vuosi sitten. Yöpymistä kesähuoneessa helpotti myös paikalle kuljetettu sähköpatteri ja lämpimämpi peitto. Ei palellut!

Perinteinen kokko
Juhannusyönä
Mökillä juhannusta viettivät minun ja poikaystäväni lisäksi veljeni, poikaystäväni veli tyttöystävänsä kanssa sekä minun vanhemmat. Grillattua tuli aikamoinen läjä ruokaa.. ja harmiksi en huomannut ottaa yhtään kuvaa täydestä grillistä. Ruokana oli pihvejä, kalaa, salaatteja, maisseja, sieniä pekonilla ja ilman, kasvisnyyttejä, makkaraa, halloumia yms.

Kasvisnyyttilinjasto..
 

Kotona jo leivoin mökille mansikkamuffinsseja. Nam!


Grillaamisen ja syömisen lisäksi juhannuksemme kului saunoessa, uidessa (hui, kylmää vettä, mutta talviturkki lähti!), soudellessa sekä pelaillessa mölkkyä ja lautapelejä. Kokkoa myös poltimme, vaikka oma suhtautuminen tuleen on tällä hetkellä todella vaikea keväällä sattuneen onnettomuuden takia.

Oregon

Oli ihan mukavaa viettää juhannusta ja hyvä, että säästä huolimatta tuli lähdettyä mökille. Mökillä olemme olleet juhannuksen jälkeen jo tänäkin viikonloppuna yhden yön. Vielä niitä lämpimämpiä kelejä tosin odotellessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti