sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Kehon hoitoa

Maaliskuussa minulle oli varattuna kuumakivihieronta. Sain sinne lahjakortin poikaystävältäni ja minulle se oli ensimmäinen kerta kuumien kivien alla.

Hieroja laittoi ensiksi kuumat kivet iholle joksikin aikaa ja vasta ihon lämmettyä käsitteli hieroen kohdan. Koko keho käsiteltiin ja erityisesti kiinnitettiin huomiota kipeeseen niskaani. Tunti kului nopeaan ja kotiin palatessa olo oli hyvinkin rentoutunut. Ihan mukava kokemus ja tykkäsin kivien lämmöstä ja tunteesta.


Muuten huollan kehoani käymällä noin parin viikon välein osteopaatilla ja hänelle kuuluu iso kiitos opiskelukireyksien poistamisesta. Toisinaan osteopaatilla käynti ei ole niin rentouttavaa, vaan tekee tosi kipeää. Se käsittely on kuitenkin tehokasta ja auttaa tosi hyvin. Ihan kuin hän laittaisi kehoni takaisin oikeille raiteille! Joka kerta on myös yhtä jännää, kun osteopaatti lukee keholtani miten arkeni on sujunut. Taidan todella olla keholla reagoivaa sorttia.

Kuumakivihieronnan myötä innostuin lämmöstä ja nyt olen muutenkin monesti iltaisin pitänyt lämmintä kauratyynyä niskan päällä. Sekin rentouttaa ihanasti!

Muistaisinpa useammin hemmoitella myös itseäni ja kehoani.
Muistathan sinäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti