tiistai 30. joulukuuta 2014

Näkemiin vanha vuosi, tervetuloa uusi!

Tämä vuosi on ollut erilainen. Minun elämäni ensimmäinen kokonainen vuosi, jolloin en ole ollut päätoiminen opiskelija vaan työntekijä. Melko hyvin olen jaksanut käydä töissä, vaikka lomaa on ollut vain reilu viikko. Onneksi ensi vuonna lomaa pitäisi olla hieman enemmän.

Tänä vuonna olen tehnyt monia ihania matkoja: Viro, Saksa, Italia, Vatikaani, Ruotsi, Espanja. Olen tykännyt matkustaa ja sitä olisi luvassa myös ensi vuonna. Ehkä jopa hieman kauemmaksikin.

Aloitin tänä vuonna kolme uutta liikuntaharrastusta: juoksu, kuntosali ja vesijumppa. Aikaisempien kävelylenkkien ja uimisen lisäksi on siis tullut vähän vaihtelua liikuntarintamalle. Kesällä ehdin myös muutaman kerran puistojumppaan ja -pilatekseen, mutta syksyllä en ole enää löytänyt aikaa niille tunneille. Toivon, että vielä joskus ehtisin paneutua erityisesti pilatekseen ja joogaan.

Vuoteen mahtunut isoin juttu on kihlautuminen. Olen edelleen jossain pilvien päällä. Alkuvuodesta olisi tiedossa kihlajaisten viettämistä. Paljon järjestelyjä, (vähän stressiä), paljon kivaa puuhaa! Onnen jakaminen on ihanaa. Toivon niin kovin, että osaisin järjestää kivat juhlat ja vieraat viihtyisivät. Toki hieman jännitän miten se emännöinti nyt sujuukaan..

Uuteen vuoteen hyppään innolla. Nykyään minulla on isompi luotto siihen, että asiat järjestyvät. Jos ei ihan niin kuin toivomme niin järjestyvät kuitenkin. Ainakin hirmuinen etukäteisstressi ei ole niin järkevää (kunpa sen oikeasti oppisin käytännössäkin). Toivon, että oppisin heittäytymään vieläkin enemmän. Nauttimaan jokaisesta päivästä ja hetkestä. Löytämään niitä ilon ja onnen aiheita, vaikka aina ihan niin selkeästi ne ei erotu. Toivon myös, että osaisin tukea läheisiäni heidän elämän haasteissa. Pysähtyä ja kuunnella, olla aidosti läsnä.

Blogin puolella haaveilen pienestä uudistuksesta. Ei ole vielä mielessä juuri mitään.. Eli välttämättä ihan hirmu nopeasti mikään ei muutu. Jos on jotain juttutoiveita tai muuta palautetta niin mielelläni niistä lukisin ja mahdollisuuksien mukaan huomioisin.

weheartit.com/

Ihanaa uutta vuotta 2015! 


2 kommenttia: