sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Vohvelikahvila

Lauantaina pyörin poikaystäväni kanssa kaupungilla. Aioimme poiketa vasta-avattuun Purnauskis kissakahvilaan, mutta ikäväksemme kahvila oli täynnä. Näimme kuitenkin ikkunasta ainakin yhden kisun ylhäällä kiipeilypuussa makoilemassa. Pöytävarausta viikonlopulle suositeltiin.. Ehkä mekin joku kerta pääsemme sinne.

Hetken mietimme erilaisia vaihtoehtoja levähdyshetkelle.. Kunnes muistin Vohvelikahvilan! Kävin siellä kerran noin vuosi sitten kaverini kanssa. Ihana paikka ja oli mukavaa esitellä se myös poikaystävälleni. Onneksemme melko pienessä kahvilassa ei juuri muita asiakkaita ollut eli saimme pöydän ja rauhallisen vohvelituokion.


Tampereen Vohvelikahvila sijaitsee Tammerpuiston tuntumassa Ojakatu 2 -osoitteessa. Kahvilassa on tarjolla niin suolaisia kuin makeita vohveleita sekä erilaisia tee- ja kahvilaatuja. Paikka on idyllinen ja tunnelmallinen. Vohvelit tarjoillaan pöytiin.

 
 

Minä otin jäätelövohvelin ja poikaystäväni lakuvohvelin. Tykkäsimme ja vaikka emme juuri kahviloissa käy, varmasti tulemme vohveleille uudelleenkin. Menkää tekin maistamaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti