sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Syksyn alku


Lämpimistä ilmoista huolimatta ilmassa on syksyn tuntua. Monena aamuna olen saanut ajella töihin sumussa ja tuntuukin, että olen käyttänyt tänä syksynä autoni sumuvaloja enemmän kuin koskaan aiemmin. On ollut kuitenkin ihanaa, kun aurinko on päivän mittaan pilkahdellut.. ja työpäivän jälkeen lenkillä olen saanut huomata, että edelleen tarkenee juosta hyvinkin kevyellä vaatetuksella.


Ystäväni luona kävimme syömässä omenapiirakkaa. Oli tosi hyvää ja jätskikin itse tehtyä. Itse en ole vielä saanut aikaiseksi kokkailtua omenoista, mutta vielä aion!


Viikonloppuna olimme perinteisesti nostamassa perunoita kotipuolessani. Sydänperunan löysi poikaystäväni. <3 Saimme perunoita myös mukaan omaan kylmäkellariimme, joten talven aikana kokkailulistoilla on myös peruna juttuja.


Odotan jo lehtien kellastumista ja hieman pelkään, että ohitan kauneimman ruskan, sillä lomamatkamme etelään on jo ihan pian! No, jos puiden ruska menee ohitse niin sitten kuvailen ja nautin lehtikasoista. Tiedättepä mistä minut löytää mönkimästä, jos mitään ei kuulu. ;)
 

Toivottavasti välttyisimme kylmiltä sateilta ja syysmyrskyiltä ja tulisi oikein aurinkoisen kaunis ja kirpeä syksy. Ihana syksy. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti