maanantai 22. syyskuuta 2014

Biggest Burgers in Town!

Viikonloppuna pyörähdimme pääkaupunkiseudulla tapaamassa sukulaisia. Kyläilyiden lomassa ennätimme pyörähtää myös Helsingin keskustassa, jossa on aina yhtä mukavaa käydä. Ehkä nykyään jopa mukavampaa, kun muuton jälkeen tietynlainen "aina sinne ei pääse" houkutteleva fiilis on palannut.

Lounaspaikaksi valitsimme todella pitkästä aikaa Morrison'sin. Om nom, oli jo ikävä! Annoksen koko oli jättimäisen iso, isompi mitä muistin.. emmekä jaksaneet syödä kaikkea (ei ole turhaan saanut nimeä kaupungin isoimmat burgerit). Lohiburgeri on minun vakio. Joskus olen kokeillut muitakin, mutta loheen aina palannut. Mietin mikä tekee tästä hampparista erityisen. En osaa sanoa.. Hyvältä ja maukkaalta kuitenkin maistuu kokonaisuus. Yksi lempparini enkä saman makuista burgeria ole syönyt muualla. Hmm, ehkä se salaisuus on välissä oleva remouladekastike.


Suosittelen kokeilemaan! Ravintola löytyy Helsingistä Ateneumin takaa. Morrison'sin listalta löytyy hampurilaisten lisäksi myös pihvejä, salaatteja, leikkeitä yms, mutta niistä minulla ei ole kokemusta. Syö Helsinki viikoilla (jotka seuraavan kerran ovat 3.-16.10.2014) on perinteisesti ollut melkein kaikki Morrison'sin burgerit 10 €. Silloin toki yleensä joutuu myös jonottamaan vapautuvaa pöytää. Vinkkinä heille joita isot annokset peloittavat: pyytäkää toinen lautanen ja jakakaa yksi annos. Se voisi olla meillekin jatkossa hyvä idea, kunhan hampparivalinnasta päästään yhteisymmärrykseen. ;)


ps. Myös Turusta löytyy Morrison's!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti